Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL GREEN BAY RESORT

   Guvercinlik, Turcia


Descriere

Tip masa: All Inclusive

Descriere: Crystal Green este un vast complex amplasat pe Riviera turceasca, acesta dispune de un parc acvatic, un centru spa si ofera o gama larga de activitati sportive de agrement.

Localizare: este situat la 12 km de aeroport si la 23 km de centrul orasului Bodrum, in zona Guverdzhinlik - Mugla, pe malul marii.

Dotari camere: toate camerele se deschid spre balcoane private mobilate si ofera vederi superbe ale imprejurimilor. Fiecare camera dispune de dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, Telefon, Minibar (în ziua sosirii, bauturi racoritoare gratuit), seif (gratuit), pardoseala - laminata.

Facilitati hotel: dispune de restaurantul principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian, pescaresc, cu rezervare, o vizita 1 data în fiecare restaurant - gratuit, mai putin la cel italian unde se platesc 5 euro), 8 baruri, 3 piscine exterioare (una cu apa de mare), 2 tobogane de apa, cinema, centru SPA, coafor (contra cost), baie turceasca, sauna, gym,

aerobic, aqua gym, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de masa Darts, Wireless Internet (lobby), program de animatie, muzica live (in anumite zile), disco (doar intrare, bauturi contra cost).


Facilitati copii: bufet pentru copii, piscina si loc de joaca pentru copii, mini-club (4-12 ani), babysitter (contra cost).

Plaja: proprie, nisip si platforma.

Clasificare oficiala: 5*

Clasificarea tour operatorului: 5*

Web site
: http://www.crystalgreenbay.com/web/en_index.html


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.