Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALKAN HOTEL MARMARIS


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 100 metri de plaja, la 1.5 km de Marmaris, 6.5 km de Icmeler, si 100 km de aeroportul Dalaman. Facilitati hotel: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, 1 lift, restaurant interior, restaurant cu specific, 3 baruri, snack bar la piscina, aer conditionat in spatii publice, tv cu cablu in receptie, room service (disponibil 24 de ore), spalatorie (cu plata). Curatenia in camere se face zilnic, prosoapele si asternuturile se schimba de 3 ori pe saptamana. Facilitati camere: Hotelul a fost construit in 2007, are 7 etaje, 46 camere duble (20 m2, pentru 2 persoane), 9 camere triple (25 m2, pentru 3 persoane), din acestea 15 camere au vedere la mare si 40 camere sunt cu vedere la gradina. Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar, podea din parchet, balcon, tv cu cablu, baie cu dus, seif (cu plata).

Localizare

Hotelul Alkan este situat la 100 metri de plaja, la 1.5 km de Marmaris, 6.5 km de Icmeler, si 100 km de aeroportul Dalaman.

 

Facilitati hotel

 

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor piscina exterioara cu sectiune pentru copii, 1 lift, restaurant interior, restaurant cu specific, 3 baruri, snack bar la piscina, aer conditionat in spatii publice, tv cu cablu in receptie, room service (disponibil 24 de ore), spalatorie (cu plata).

 

Facilitati camere

Hotelul a fost construit in 2007, are 7 etaje, 46 camere duble (20 m2, pentru 2 persoane), 9 camere triple (25 m2, pentru 3 persoane), din acestea 15 camere au vedere la mare si 40 camere sunt cu vedere la gradina.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar, podea din parchet, balcon, tv cu cablu, baie cu dus, seif (cu plata).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Room Service
CH ( incalzire centralizata )