Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zara


Descriere

Situat la 900 de metri de teleschi, Hotelul Zara are o piscină sezonieră în aer liber cu acces gratuit și un centru de wellness cu piscină interioară, saună și sală de fitness. Prin urmare, acest hotelul de lux de patru stele vă va oferi o vacanță de neuitat în zona de schi din Balcani - Bansko.
Hotel Zara are 89 camere standard și deluxe, precum și apartamente cu un dormitor. Camerele sunt complet mobilate și echipate la cel mai înalt standard și vă vor satisface cerințele pentru un sejur plăcut.Cameră dublă standard - cameră dublă compactă și confortabilă cu un pat matrimonial și o suprafață de aproximativ 24 de metri pătrați. Camera este pentru două persoane cu vedere la zona din fața intrării principale a hotelului. Toate camerele sunt dotate incalzire centralizata, telefon, frigider, seif, balcon, baie cu cada sau cabina de dus, prosoape, sapun, sampon, TV, buton de panica, Wi-Fi, cana electrica. Cameră Deluxe - spațioasă și confortabilă cu un pat matrimonial, cu vedere la zona din fața intrării principale a hotelului sau a munților. Camera este o alegere excelentă pentru doi adulți cu unul și doi copii. Suprafața camerei este de aproximativ 51 de metri pătrați. Canapeaua permite o capacitate maximă de patru persoane. Toate camerele sunt dotate cu incalzire centralizata, telefon, frigider, seif, balcon, baie cu cada sau cabina de dus, prosoape, sapun, sampon, TV, buton de panica, Wi-Fi, cana electrica. Apartament cu un dormitor - spațios și confortabil (suprafață de 55 de metri pătrați), cu vedere la zona din fața intrării principale a hotelului sau a munților. Este un loc ideal pentru familiile cu copii care caută atât liniste cât si intimitate . Canapeaua permite cazarea a patru adulți sau o familie cu doi copii. Apartament cu două dormitoare - un apartament mobilat cu cele mai noi tendințe de design, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, care combină luxul și confortul. Cu cele două dormitoare și o canapea în living, oferă cazare confortabilă pentru șase persoane. Pentru persoanele cu dizabilitati hotelul ofera camere cu acces la primul nivel.
În restaurantul de lux Zara veți avea posibilitatea de a gusta unele dintre mâncărurile tradiționale bulgare și specialități deosebite din întreaga lume.
Centrul de wellness al complexului hotelier Zara are toate condițiile pentru a vă satisface cerințele, pentru a vă face experiența de wellness minunată și de neuitat. Folosind produsele și cosmeticele de cea mai înaltă clasă, precum și ajutorul angajatilor de specialitate, veți descoperi secretele de întinerire a spiritului, minții și corpului.
Situat la 900 de metri de teleschi, Hotelul Zara are o piscină sezonieră în aer liber cu acces gratuit și un centru de wellness cu piscină interioară, saună și sală de fitness. Prin urmare, acest hotelul de lux de patru stele vă va oferi o vacanță de neuitat în zona de schi din Balcani - Bansko.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.