Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT IVAN RILSKI HOTEL


Descriere

Lantul hotelier bulgar FPI Hotels & Resorts au selectat ceamai buna statiune de schi din Bulgaria - frumosul Bansko -pentru a va petrece vacanta de iarna, la un confortabil hotel de patru stele, Sf. Ivan Rilski SPA Hotel, care a fost deschis oficial la sfarsitul anului 2008. Hotelul este alegerea excelenta pentru a va petrece atat vacantele la schi cat si pe cele de vara, in acea perioada a anului fiind inconjurat de verdeata si aer curat.Facilitati hotel
Intregul complex este construit pe o suprafata de 16 000 de metri patrati, si cuprinde Hotelul de 4 stele, 4 cladiri cu apartamente, si un centru SPA. Hotelul te poate castiga si cu multitudinea de facilitati care le pune la dispozitia clientilor: dulap pentru echipamentele de ski, mini market, garaj acoperit pentru parcare pe 2 nivele, servicii de spalatorie, fier si masa de calcat, serviciu de inchiriat masini, bar in lobby, restauramt, taverna Wi- Fi gratuit in camerele publice.( receptie, restaurant, lobby, etc).

Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt echipate cu televizor cu televiziune prin cablu, mini bar, telefon cu linie directa, internet de mare viteza, baie cu uscator de par si cada, sistem electronic de inchidere a usilor. O mare parte din camere si apartamente au balcon si vedere la munte.

Localizare
Unul din avantajele indiscutabile ale acestui hotel este cu siguranta pozitia. Este situat la marginea muntilor Pirin, foarte aproape de statia de jos a telegondolei si de asemeni de partia de schi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.