Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Premier Luxury Mountain Resort


Descriere

Hotelul Premier Luxury Mountain Resort 5* se afla la 700 m fata de statia de telegondola, cu o vedere magnifica catre munte si partiile de ski.
Hotelul are 114 camere si apartamente. Toate unitatile de cazare dispun de pat matrimonial sau 2 paturi separate, incalzire si AC, TV LCD, telefon, internet (gratuit), seif, facilitati pentru cafea si ceai, minibar, baie cu set complet de cosmetice, halate de baie, papuci, uscator de par, balcon/ terasa.
Mic dejun
Receptie, serviciul Relatii cu Clientii, casa de schimb valutar, magazin de suveniruri, magazin de bijuterii si imbracaminte, Wi-Fi (gratuit), frizerie si salon de infrumusetare, sala de biliard, sala de jocuri, sali de conferinta, lobby bar "Nectar", restaurant "Dionyssos" - cu mic dejun american si cina stil bufet, restaurant a la carte "Amvrosia", centrul SPA & Wellness "Victoria SPA si Asana SPA", parcare exterioara (gratuita pentru clientii hotelului). Copii: patut (la cerere, gratuit), camera de joaca, in fiecare zi este ora "splash" pentru copii la piscina interioara (variaza in functie de sezon). Animalele de companie nu sunt permise.
Fara plata: piscina, trei tipuri de sauna, sala fitness complet echipata, jacuzzi, baie de aburi. Cu plata: studio de yoga, baie ruseasca, tratamente SPA etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.