Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BANSKO SPA & HOLIDAYS


Descriere

Hotelul este situat in partea de vest a orasului Bansko,la aproximativ 1 km de statia de jos a telegondolei.
Hotelul a fost construit in 2007 si renovat in 2013,are 4 etaje,2 lifturi si 98 de camere. Standard room:are aproximativ 25m,cu pat dublu sau doua twin,incalzire,TV satelit,telefon,mini bar,internet,baie cu cada si dus,uscator de par,halat,ceainic.Se pot caza maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Mansard room:are aproximativ 20m,cu pat matrimonial sau doua twin,nu exista posibilitatea unui pat suplimentar,cu tavane inclinate ,dispun de incalzire,TVsatelit, telefon,mini bar,internet,baie cu cada si dus,uscator de par,halat.Se pot caza maxim 2 adulti. Family rooms:are aprox.30 m, o camera mare cu pat dublu si canapele extensibile.Toate aceste camere sunt la ultimul etaj.Se pot caza maxim 4 adulti si un copil si dispun de incalzire,TVsatelit, telefon,mini bar,internet,baie cu cada si dus,uscator de par,halat. Apartament:are aprox.50m,un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila.Toate apartamentele au balcon si dispun de incalzire,TVsatelit, telefon,mini bar,internet,baie cu cada si dus,uscator de par,halat,seif.Se pot caza maxim 4 adulti.
All inclusive Mic dejun (07:30-10:00) – bufet Pranz (12:30-14:30) – bauturile incluse sunt apa,sucuri,bauturi calde,bauturi alcoolice locale,bere la draft si vin. Gustari (15:00-17:30) – sandvisuri, deserturi, fructe, gustari ,apa,suc si bauturi calde. Cina (19:00-21:00) – bufet Half Board + Mic dejun(07:30-10:00) – bufet Cina (19:00 – 21:00) – bufet
Receptie cu seif de inchiriat, schimb valutar, internet in zona publica,depozit pentru echipamentul de schi,restaurant,tavern in stil traditional bulgaresc,lobby bar,doua sali de conferinte,coafor,centru SPA,spalatorie,piscina,sauna,patut pentru copil la cerere,scaun pentru copil in restaurant,fitness,transport la statia de jos a telegondolei.parcare.
Fara plata: piscina,sauna,baie cu aburi,zona de relaxare,fitness. Cu plata: masaj,tratamente SPA,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.