Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aspen Resort - Golf, SPA - Ski Apart


Descriere

Localizarea: Resortul este la 11 km de Bansko, 160 km de aeroportul din Sofia, 150 km de Plovdiv.



Cazarea: 142 de camere, 60 dintre ele sunt apartamente cu 1 dormitor, 10 apartamente cu 2 dormitoare si 72 de studio-uri., un numar de 304 paturi normale si 212 paturi suplimentare, toate luxos mobilate, dotate cu aer conditionat si bucatarie, telefon si acces la internet.


Apartament cu 1 dormitor: bucatarie complet utilata, masina de spalat, scaune si tacamuri, vestibul, living dotat cu sofa si Tv satelit, baie echipata, domritor cu pat matrimonial, terasa cu masa si scaune.


Apartament cu 2 dormitoare: bucatarie complet utilata,masina de spalat, scaune si tacamuri, vestibul, living dotat cu sofa si Tv satelit, baie echipata + 2 toalete separate, 2 dormitoare ( unul din ele cu 2 paturi separate si celalalt cu pat matrimonial ), terasa cu masa si scaune.


Studio: chicinegta complet utilata, masian de spalat, masa si caune pt servit masa, tacamuri, living cu sofa si Tv prin satelit, baie si dormitor cu pat matrimonial, terasa cu masa si scaune.


Facilitati complex: restaurant cu gradina, bar, piscina interioara si exterioara, jacuzii, saune ( finlandeza, sauna, baie de aburi si zona de relaxare ), masaj, solar, sala de gimanstica, tratamente spa, receptie 24 ore, internet wireless, spalatori si curatatorie, parcare acoperita, shuttle bus catre Bansko si skilift , centru de afaceri, loc de joaca pt copii.


ATENTIE : toate unitatile de cazare sunt in ASPEN GOLF! Nu toate corpurile hotelurilor au conexiune interioara catre piscina si restaurant.


GRATUIT: accesul la piscina interioara, sauna, fitness, transfer catre /de la telegondola ( in functie de orarul de functionare )


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.