Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciucas

Descriere

Hotelul este situat pe drumul national DN 12, la 63 km de Brasov si 37 km de Miercurea Ciuc.

Descriere facilitati:
Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Locatie:
Cunoscut ca "Mica Elvetie", Tusnadul este cea mai mica statiune balneara din tara. Denumita "Perla Ardealului", Tusnadul este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania si este locul in care Hotelul CIUCAS va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat.
Politici:
Check-in incepand cu ora 13:00; check-out pana la ora 12:00. Taxa de statiune care reprezinta 1% din prima noapte de cazare se achita separat la receptie. Accesul animalelor de companie este strict interzis.
Servicii masa:
- se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.