Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

President

   Baile Felix, Romania


Descriere

Situat lângă o pădure în oraşul balnear Băile Felix, acest hotel mare de 4 stele are 2 piscine şi un centru de wellness. Toate camerele sunt spaţioase şi oferă TV cu ecran plat şi aer condiţionat. Centrul istoric al oraşului Oradea se află la 8 km.

La centrul spa al Hotelului President se oferă cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. Ambele piscine, una în aer liber, cealaltă acoperită, au apă termală. La cerere, se oferă masaje şi alte tratamente.

Camerele şi suitele au facilităţi pentru preparare de ceai/cafea şi baie privată. Unele camere oferă balcon cu vedere la pădure sau la curte.

Micul dejun de la President este tip bufet. Restaurantul serveşte preparate internaţionale şi are o terasă de vară tradiţională.

Autobuzele pentru Oradea opresc chiar la intrarea în hotel. Hotelul se află la 20 de minute cu maşina de Aeroportul din Oradea şi parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.