Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAMPOROVO

Descriere

Hotelul Pamporovo situat in centrul statiunii Pamporovo, se diferentiaza de celelalte hoteluri de 5* prin servicii prompte si atentia acordata turistilor pe tot parcursul sejurului, aceasta este semnatura Hotelului Pamporovo.

Hotelul dispune de 173 camere Standard si 19 studio-uri.

1. Single Room (22 - 28 mp) camera cu vedere la munte, dotata cu pat dublu sau a doua paturi Twin, baie spatioasa cu cada si uscator de par, masuta cu scaune, fotoliu si masa de toaleta, TV cu ecran plat LCD si programe prin satelit, telefon, mini-bar, seif, conexiune la internet WiFi (taxat suplimentar la receptie).

2. Double Room Without Balcony (22 - 28 mp) camera cu vedere la munte dotata doua paturi twin sau un pat, minibar, baie cu dus, bideu seif, telefon, uscator de par, birou, produse de igiena, incalzire, TV satelit, mocheta.

3. Double Room with Balcony (22 - 28 mp) - camera cu vedere la munte si intrare privata dotata cu minibar, baie cu dus, bideu seif, telefon, uscator de par, birou, produse de igiena, incalzire, TV satelit, mocheta.

4. Studio Room (35-40 mp) dotat cu pat dublu sau paturi Twin, baie spatioasa cu cada si uscator de par, masa de toaleta cu oglinda, birou de lucru cu scaun, sofa cu masuta pentru cafea,TV cu ecran plat LCD si programe prin satelit, telefon, mini-bar, seif, conexiune la internet WiFi (taxat suplimentar la receptie).

5. Apartament Standard 50 m² cu vedere la munte sau gradina, dotat cu un dormitor, baie cu dus, living , minibar, TV satelit, seif, telefon, uscator de par, produsede igiena.

6. Apartament Deluxe 50 m² cu vedere la munte si intrare privata dotat cu un dormitor, living, minibar, baie cu dus, bideu seif, telefon, uscator de par, birou, produse de igiena, incalzire, TV satelit, covoare.

7. Apartament Presidential 100 m² cu vedere la munte se desfasoara pe doua nivele: primul nivel dotat cu living, baie, bucatarie, loc de luat masa si semineu, nivelul doi dotat cu dormitor, baie, sauna si jacuzzi, minibar, baie cu cada, papuci si halat de baie, seif, telefon, uscator de par, birou, produse de igiena, incalzire, TV satelit, covoare .



mic-dejun sau demipensiune in cadrul restaurantului principal TARIFUL INCLUDE:Acces la piscina interioara, fitness, wi-fi in lobby, transfer catre statie partie de ski
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal - "Orpheus"; un restaurant pentru diferite evenimente -"Perelik"; un Lobby Bar unde caldura semineelor isi face simtita prezenta; pentru pasionatii de whisky exista un Whisky Bar; un Irish Bar cu o colectie bogata de beri servite intr-o atmosfera autentica irlandeza; un Sports Bar in cadrul salii de bowling; un club in incinta hotelului dotat cu chipemante de sunet si lumina de ultima generatie si efecte speciale; o sala de conferinte
piscina interioara
sala de fitness; sala de bowling dotata cu echipamente de inalta calitate; masa de biliard in sala bowling; Centru Spa cu Vitamin Bar, sauna, aroma sauna, baie turceasca (hamam) oferind : exfoliere orientala (Kesse); masaj clasic; masaj in baia turceasca cu spuma, argila sau alge; masaj anti-stres bazat pe aromaterapie; reflexologie; masaj terapeutic; tratamente anticelulitice; talasoterapie, etc.
Hotelul Pamporovo este situat în inima stațiunii de iarnă Rhodope și la doar 600 de metri de zona de schi Studenets-Snezhanka, unde puteti petrece cea mai mare parte a zilei cu sporturi de iarna si să terminați ziua relaxându-va la SPA și masaj sau in piscina interioară încălzită, saună, jacuzzi și baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.