Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul LEBADA, clasificat la trei stele, are o capacitate de 364 de locuri, repartizate in doua corpuri de cazare si dispune de camere single si duble. Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului.
Hotelul Lebada este situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti reprezinta o atractie deosebita pentru turistii sositi in statiune. Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere, structurata pe plaja nudism barbati, femei si comun. Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness. Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze și paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.
Facilitati evenimente:
Hotelul LEBĂDA, clasificat la două și trei stele, are o capacitate de 364 de locuri, repartizate în două corpuri de cazare și dispune de camere single și duble. Baza de tratament și restaurantul se găsesc tot în incinta hotelului. Totodată hotelul dispune de săli de conferințe, bar, restaurant, bibliotecă, sală de fitness și o modernă plajă situată pe malul lacului Amara. Situat în centrul Câmpiei Bărăganului, într-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia și 125 km de București, hotelul Lebăda reprezintă o atracție deosebită pentru turiști sosiți în stațiune. Hotelul are în dotare o plajă terapeutică autorizată și monitorizată anual de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de îmbăiere, structurată pe plajă nudism barbați, femei și comun. Factorii climaterici de cură sunt apa puternic mineralizată din lacul Amara și nămolul sapropelic recomandat în tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze și paralizii, afecțiuni neurologice periferice și altele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.