Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Arabella

de la
908  705 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ramnicu Valcea
Verifica disponibilitate

Descriere

Renovat in anul 2010, Hotelul Grifid Arabella din Nisipurile de Aur este foarte apreciat de turisti atat datorita pozitionarii acestuia in imediata apropiere a plajei, cat si a serviciilor hoteliere si a dotarilor interioare de calitate. Facilitati camere
Toate cele 292 de camere si apartamente dispun de baie cu cada, canapea, telefon, terasa, televizor, aer conditionat centralizat, minibar, seif (contra cost), balcon, terasa.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de trei restaurante a la carte ( cu specific bulgaresc, italian si asiatic), lobby bar, salon bar, sauna, baie turceasca, masaj, sala de fitness, Spa si centru Wellness, teren de tenis, mini club, biliard, tenis de masa, windsurfing, darts, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara, parcare cu plata (locuri limitate).

Localizare
Hotelul Grifid Arabella este situat intr-o zona cu foarte multa vegetatie, la 50 m de plaja si de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.