Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Tenerife

   Playa De Las Americas

de la
1846  1538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: situat pe malul marii in cunoscuta statiune Playa de las Americas, oferind o panorama exceptionala asupra plajei. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 14 km distanta fata de hotel, capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, la 75 km, parcul natural Las Aguilas del Teide la 8 km, iar parcul Teide la 30 km. In apropierea hotelului exista numeroare terenuri de golf.
Dotari camere: dimensiunea camerelor este de aproximativ 25 mp avand balcon/terasa cu vedere spre mare sau spre munte, televizor, aer conditionat, seif (contra cost), uscator de par, telefon, mini-frigider (contra cost), baie complet echipata.
Facilitati hotel: 3 piscine (2 pentru adulti, dintre care 1 climatizata, 1 pentru copii), restaurant cu servire in regim bufet, snack bar, bar la piscina, bar muzical cu muzica live /seara posibilitate inchiriere prosoape pentru piscina, inchiriere masini, supermarket, galerie comerciala, coafor, parcare, programe de animatie diurna si nocturna, sala de fitness, baie cu aburi, masaj (cost aditional), teren de tenis, ping pong, volley, fotbal, tir, sala de vizionare TV, sala de jocuri, centru si scoala de scufundari, centru de sporturi acvatice (pe plaja).
Facilitati pentru copii: piscina, teren de joaca, mini-club
Plaja: publica, nisip (Playa de Troya). Umbrele, sezlonguri contra cost
Tip masa: demipensiune / all inclusive
Pagina web: http://www.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/sol-tenerife/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.