Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMANTE SUITES


Descriere

Acest hotel elegant si confortabil ofera oaspetilor o varietate de servicii personalizate, iar locatia excelenta ofera privelisti extraordinare catre mare si muntele Teide precum si accesul facil catre numeroasele atractii turistice din zona.

Localizare
Diamante Suites este situat in nordul insulei, la 250 m de Playa Jardin, la 100 km de aeroportul din sud, Reina Sofia si la aproximativ 23 km de aeroportul Tenerife Norte. Cele mai populare atracții sunt următoarele: Lacul Martianez (1,7 km), Puerto de la Cruz Casino si Montaña de los Frailes Park (1,9 km), Botanical Gardens (2,1 km), Pueblo Chico Park (2,3 km), Playa Bollullo Beach (3,7 km), Parcul Naţional Teide (17,5 km), Teleférico (18,4 km), Punta Larga Shopping Centre (19,2 km).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante (de tip grill argentinian sau la cel tip bufet), bar, piscina exterioara, prosoape de piscină, snack bar la piscina, centru wellness, acces la internet, mini market, programe de animatie, terasă la soare, zonă de joacă înăuntru, jocuri și puzzle-uri, spalatorie, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcătorie, internet wireless este disponibil în zone publice şi costă 5 EUR pe 24 ore, lounge/cameră cu TV comună, automat gustari si bauturi, lift, zonă pentru fumători, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.In incinta complexului exista un mic teren de golf şi un teren de tenis, iar oaspetii iubitori de plimbari pot închiria o bicicletă de la recepţie pentru a explora insula.

Facilitati camere
Toate camerele au in dotare aer conditionat, acces Wi-fi (contra cost), TV LCD, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par si balcon. Hotelul Diamante Suites oferă suite junior mari şi confortabile, cu un balcon privat cu vedere superbă la Muntele Teide şi la mare, un dormitor separat şi un lounge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )