Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADRIAN ROCA NIVARIA


Descriere



Localizare

Hotelul Adrian Roca Nivaria este localizat in zona de litoral Costa Adeje – Tenerife, cu o priveliste superba catre plaja Playa Paraiso si la Oceanul Atlantic.

La o scurta călătorie de 10 minute cu mașina se găsesc 3 terenuri de golf.

Terenul de golf Las Américas (3,1 km) este situat în Playa de las Américas, în partea de sud a insulei Tenerife. Acesta se remarcă pentru întreținerea excelentă și profesionalismul personalului său, avand o lungime totala de 6.617 de metri.

Terenul de golf Costa Adeje este situat în zona Los Olivos, în partea de sud a insulei Tenerife. Acesta este unul dintre cele mai importante terenuri de golf de pe insula, cu designul său care include multe caracteristici locale. Acesta este situat la doar 2,5 km de hotel.

Amarilla Golf și Country Club (10 km)este situat lângă mare, în partea de sud a insulei Tenerife. Terenul este perfect pentru cei care doresc să se joace cu Oceanul Atlantic și munții Teide în fundal. Clubul este alcatuit dintr-un club-house cu terenuri de tenis, piscină, bar-restaurant și clubul de călărie Pura Vida si de asemenea, ofera lecții de golf.

In zona unde este situat hotelul se gasesc urmatoarele puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Plaza del Duque Shopping Centre (5 km), Abama Golf (5,7 km), Gran Sur Shopping Centre (6 km), La Pinta Beach (6,1 km), San Eugenio Shopping Centre (6,5 km), Aqualand (6,7 km), Parcul Siam (7,4 km), Safari Shopping Centre (8,5 km).

 

Facilitati hotel

Hotelul Adrian Roca Nivaria face parte din categoria locatiilor de lux ale proprietatilor de cazare din Tenerife, oferind numeroase facilitati, atat garantate, cat si la cerere, pentru o vacanta deosebita si cele mai memorabile amintiri: terasa, gradini superb amenajate, piscina in aer liber (apa sarata/incalzita/cu vedere/infinita), spa & centru wellness (masaj, solar, sauna, baie turceasca, sala de fitness), entertaineri evenimente, club copii, animatori, mini golf, inchirieri biciclete, darts, tenis de masa, biliard, teren de joaca copii, camera de jocuri, teren de golf (aprox. 3 km), teren de tenis, restaurant (bufet si a la carte), snack bar, mic dejun in camera, bar, internet gratuit, parcare, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa 24h, locuri de joaca amenajate pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, servicii de curatatorie/calcatorie/spalatorie, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, aer conditionat, seif, lift, inchirieri auto, magazine, camere de familie, barbier/salon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, camere pentru nefumatori, ziare, room service. Animalele de companie nu sunt acceptate. Alte servicii sunt disponibile la cerere contracost.

Pentru familiile cu copii complexul Roca Nivaria va deveni hotelul preferat, fiind înconjurat de spații complet adaptate acestora, cu diferite atracții pentru copii de toate vârstele, unde pot juca, pot mânca la un restaurant cu o zonă de joacă și se pot întâlni cu mascota Roni (o balenă pilot, un mamifer comun în arhipelagul canarian, caracterizat de culoarea ei gri și de aripile dorsale arcuite).

 

Facilitati camere

Camerele moderne, luminoase si spatioase de la Adrián Hoteles Roca Nivaria sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, telefon direct, mini-bar (contra cost), serviciu de trezire, pardoseala cu gresie sau parvhet, seif gratuit, balcon sau terasa, room service 24 de ore pe zi. Baia privată este prevăzută cu dus sau cada, halat de baie, papuci și uscător de păr. Unele camere au vedere spectaculoasa la mare sau zona inconjuratoare. Prosoapele si lenjeria de pat se schimba zilnic, de asemenea zilnic sunt curatate si camerele.

Activitati/divertisment

Complexul are 2,5 hectare de spațiu dedicat activităților sportive. La Roca Nivaria oaspetii vor gasi două terenuri de tenis, tir cu arcul, volei pe plajă, un complex sportiv, șah gigant, boluri, jacuzzi.

Hotelul dispune de două piscine mari cu margini infinite, una dintre ele cu apă sărată, încălzită tot timpul anului la o temperatură aproximativă de 29ºC (84ºF); Iar celălalt cu apă proaspătă la temperatura ambiantă. Jacuzzi în aer liber este, de asemenea, ideal pentru relaxare completă. Pentru cei care caută mai multă intimitate, solariul de la ultimul etaj este alegerea perfectă.

Pentru oaspetii cei mici există o piscină încălzită lângă piscina cu apă sărată, teren de joaca special amenajat dar si un club ce se imparte pe doua categorii de varsta.

Mini Club – pentru copii cu varste între 4 și 12 ani, deschis între orele 10:00 și 18:00. Programul zilnic de divertisment include activități în camera de joacă, loc de joacă, cameră TV și nisip.

Baby Club – este situat în interiorul Clubului Mini și este deschis între orele 10:00 - 13:00 și între orele 15:00 și 18:00 pentru copii de 10 luni sau mai mult. Acolo, vor avea tot ce au nevoie, inclusiv pătuțuri pentru a dormi. Rezervarea este necesară în avans cu 24 de ore. Personalul cu înaltă calificare va avea grijă de acestia.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Bar
Sala de conferinta
Restaurant
Lift
Room Service
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Lux