Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA SENSATORI RESORT

de la
1653 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat in sudul Sinaiului, Sharm el Sheikh.
Standard cu vedere la gradina - Dimensiunea camerei este 41 m2.Capacitate maximă: 3 Persoane (min. Adulți: 1, max. Copii: 2) Aceste camere elegante sunt bine concepute pentru un confort maxim cu pat king-size sau paturi twin și terasă sau balcon. O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat.

Standard cu vedere la mare - Dimensiunea camerei este 41 m2.Capacitate maximă: 3 Persoane(min. adulți: 1, max. copii: 2) Cu o vedere impresionantă la Marea Roșie, aceste camere elegante sunt bine concepute pentru un confort maxim, cu un pat king-size sau paturi twin și o terasă sau balcon. O cadă cu hidromasaj cu o iluminare suplimentară a dispoziției face ca fiecare baie să dureze puțin mai mult.O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat.

Camera Family - Dimensiunea camerei este48,00 m2.Capacitate maximă: 4 Persoane(min. adulți: 2, max. copii: 2) Există o mulțime de spațiu pentru întreaga familie în aceste camere, cu un decor liniștit, dar elegant. Zonele de dormit sunt separate de o usa glisanta care poate fi închisă pentru confidențialitate. Zona de dormit contine un pat king size intr-o parte iar in cealalta 2 canapele mari extensibile. O cadă cu hidromasaj cu iluminare suplimentară.Camera este complet dotată cu minibar, TV LCD și aer condiționat. Un balcon sau o terasă se va conecta la camera cu vedere spre piscină.
5 restaurante a la carte
Sensatori Resort Sharm El Sheikh nu are limite atunci când vine vorba de a face o impresie. Există facilități de top cu un serviciu potrivit atunci când vine vorba de alimente, sunteți pe maini excelente, cu o varietate de 6 restaurante. Coralul frumos al mării roșii este chiar la ușă, cu o întindere de nisip primitoare, cu vedere la uimitorul Parc Național Ras Nosrani. Pe de o parte, există activități pline de acțiune; pe de altă parte, tratamente spa ultra-relaxante. De asemenea, bucătăria gastronomică se așează de-a lungul hranei fast-food. Secretul tuturor și focalizarea principală constă în atenția acordată detaliilor.
5 piscine mari în aer liber,piscină pentru copii,piscină pentru copii
Tennis court ,Table tennis,Entertainment theatre,Billiard(contra cost)Beach volleyball,Water sports and diving centres*( contra cost) Aerobic

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.