Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

de la
1349 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.10.2024 - 23.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotleul se afla la o distanta de 8 km de aeroportul international Sharm El-Sheikh si de asemenea in apropierea parcului national Ras Mohammed.
Hotelul de 5 stele dispune de 484 camere, amenajate modern cu baie dotata cu cabina de dus sau cada.

Standard room-

Sea view room-

Family room-
All inclusive

Bamboo- Este un restaurant cu specific asiatic si cu influiente estice, stitlul caracteristic este redat de numeroasele arome. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 19:00-22:30 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.Clientii incadrati la all inclusive pe baza unei programari pot benefica de o masa gratis pe perioada sederii lor la hotel.

The Stonegrill™- In acest restaurant se serveste carne gatita pe piatra vulcanica, tehnica consta in prepararea carnii pe o piatra vulcanica ce poate atinge temperatura de 400 grade Celsius. Aceasta tehnica pastreaza aroma si savoarea carnii ce se pierde prin alt proces termic de pregatire, iar avantajul la acesata fiind ca se poate gati chiar pe masa unde se cineaza. Aceste restaurant este contra cost si este necesara programarea in avans. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 19:00-22:30 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.

Sari- Este un restaurant cu specific indian cu faimoase ierburi, condimente, fructe si legume. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 19:00-22:30 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.Clientii incadrati la all inclusive pe baza unei programari pot benefica de o masa gratis pe perioada sederii lor la hotel.

Village Diner- Este un restaurant cu specific american si mexican cu specialitati pregatite la gratar. Aici puteti profita de privelistea unica asupra plajei si marii. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 19:00-22:30 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.Clientii incadrati la all inclusive pe baza unei programari pot benefica de o masa gratis pe perioada sederii lor la hotel.

Mediterraneo- Este un restaurant cu specific italian, autenic prin aromele deosebite folosite. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 19:00-22:30 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.Clientii incadrati la all inclusive pe baza unei programari pot benefica de o masa gratis pe perioada sederii lor la hotel.

Dine Around- Este denumit restaurantul principal al resortului, unde se poate servi in stilul bufet micul dejun, pranzul, si cina. In fiecare seara se organizeaza seara tematica si showuri live de gatit, de asemenea exista si un bufet pentru copii cu mancare special gatita pentru ei. Restaurantul este deschis zilnic intre orele 06:30-10:00 pentru micul dejun, 12:30-14:30 pentru pranz si pentru cina intre orele 18:30-22:00 si se solicita ca pe timpul mesei toata lumea sa poarte haine lungi.

Lobby Bar- Reprezinta barul principal al hotelului cu un meniu variat si atractiv, aici puteti regasi bauturi colorate, cocktailuri colorate atat pentru adulti cat si pentru copii precum si bere, vinuri, bauturi spirtoase, bauturi reci si calde, si bauturi fine. Barul este deschis 24 de ore insa dupa ora 00:00 este cu plata.

Sports Bar- Reprezinta locul ideal unde puteti combina bautura preferata si sportul preferat. Meniul este unul variat coceput special pentru a va acompania in vizionarea sportului favorit. Barul este deschis intre orele 18:00-02:00 iar dupa ora 00:00 se aplica costuri suplimentare.

Pool & Beach Bars- La acest bar puteti gasi o selectie de cocktailuri delicioase, bauturi racoroase si energizante, si snackuri. Barul este deschis intre orele 10:00 pana la 23:00.

View Bar- Reprezinta punctul de atractie cand vine vorba despre relaxarea alaturi de o priveliste minunata. Aici puteti regasi bauturi precum bere, vinuri, bauturi spirtoase, bauturi reci si calde, si bauturi fine. Barul este deschis intre orele 18:00-00:00. Nota -unele facilitati si servicii pot suferi modificari iar in unele cazuri se pot aplica costuri suplimentare.
Hotelul are receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, sala de conferinte, wi-fi, mobila, balcon, canale TV prin stelit , aer conditonat, lobby, piano bar, lounge bar, schimb valutar, ATM, sala fitness, jacuzzi, coafor, 5 piscine, aqua park, piscina pentru copii, piscina splash pentru copii, asistenta medicala, market, servicii curatatorie haine, inchirieri limuzine, centru de scufundari, aerobic, piscine incalzite, teren tenis, biliard, volley, teatru, umbrele sezlonguri si prosoape gratis la plaja si piscina, farmacie, clinica medicala, parcare gratis, centru SPA.
Plaja are o lungime de 320 m si este formata din nisip fin. Hotelul dispune de 5 piscine pentru adulti si 1 piscina pentru copii.
Sporturi si activitati: Aqua Park, fotbal pe plaja, teren de sport, teren de tenis, motorbinking, inchirieri de biciclete, barca cu banana, windsurf, sky pe apa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.