Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA PARK

de la
1414 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Albatros Aqua Park este situat in inima orasului Sharm El Sheikh.Distanta pana la centrul orasului Sharm El Sheikh este de aproximativ 2 km, la aeroportul de aproximativ 20 km.
Construit în 2017, hotelul are 260 camere, repartizate în 3 cladiri. Toate cele 260 de camere ale acestui complex sunt dotate cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Anumite camere au terasa sau balcon. Toate camerele au baie privata. Facilitatile suplimentare includ papuci, articole de toaleta gratuite şi un uscator de par.

ALL INCLUSIVE
Exista un hol cu ​​o receptie, un bancomat, un bar în hol, aer conditionat, Wi-Fi (gratuit), un restaurant principal si alte restaurante tip bufet (bucatarie italiana, asiatica, marocana), diverse baruri, colt de narghilea, coafor, discoteca,teren de tenis , mini-disco, SPA.. Divertisment in timpul zilei si seara, cu spectacole de seara. Pentru o taxa: biliard, centru spa: sauna, hamam, baie turceasca si jacuzzi, tratamente de infrumusetare; diverse sporturi de apa .
In afara este zona de piscina uriasa formata din 23 de piscine incalzite sezoniere și o piscină separata pentru copii, cu tobogane variate de apa si un bar la piscina (sezonier). La plaja si la sezlongurile de plaja sunt disponibile gratuit perne, umbrele și prosoape de baie. Exista, de asemenea, un bar pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.