Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orfeu

Descriere


Arial;color:navy">Descriere generala :Hotel ORFEU mso-bidi-font-family:Arial;color:navy">este complet modernizat, avand restaurantul, piscina si multe alte facilitati in comun cu Hotel AMIRAL si Hotel COMANDOR.


LocalizareArial;color:navy;mso-bidi-font-weight:bold">: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe malul marii.


Dotari generalenormal;mso-bidi-font-weight:bold">: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit (comun cu Hotelurile Amiral si Comandor), internet, bar de zi- 40 locuri.


Dotari camerenormal;mso-bidi-font-weight:bold">: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, telefon cu linie internationala, pardoseala din gresie.


color:navy;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold">Numărul camerelor duble este: mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;font-weight:normal">96normal;mso-bidi-font-weight:bold"> - dintre care 85 camere cu doua paturi si 11 camere cu pat matrimonial.


Sali de conferintanormal;mso-bidi-font-weight:bold">: - o sala cu capacitate de 30 locuri dotata cu aer conditionat, flipchart, ecran.


Serviciile de masanormal;mso-bidi-font-weight:bold">: se acorda in Restaurant Orfeu, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont.Valoarea mesei este:

- Mic dejun = 22 lei / zi / persoana;

- Demipensiune = 45 lei / zi / persoana;

- Pensiune completa = 85 lei / zi / persoana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.