Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Napa

de la
1828  1678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Bella Napa este un hotel de 3 stele superior cu facilitati de 4 stele, recent renovat si reprezinta alegerea perfecta pentru vizitatori, oferind vederi spectaculoase asupra marii si a intregului oras.

Localizare

Distante
- 40 minute de aeroportul International Larnaca

Puncte de interes
- Manastirea Ayia Napa
- Parcul National Greco
- Nicosia, Larnaca, Limassol
- Muntii Trodos
- Satul pitoresc Omodos

Atu-uri
- Recent renovat

Facilitati hotel
Hotelul Bella Napa pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii proiectate sa satisfaca nevoile tuturor clientilor sai: restaurant in aer liber la piscina, cocktail bar/ snack bar, pool bar si restaurant, piscina exterioara si piscina pentru copii, piscina interioara, sala de gimnastica, Jacuzzi, sauna, baie cu aburi, masaj si tratamente spa, teren de tenis, magazin de suveniruri, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, parcare, receptie deschisa 24 h, acces internet wireless in camere (contra cost), acces internet wireless gratuit in lobby, baby sitting, baby cot, room service, servicii de spalatorie.

Tipuri de camere
- Twin Rooms with Front Sea View, Side Sea View and Inland View
- Junior Suites with Inland View
- Family Suites with Sea View
- Deluxe Suite Sea View with terrace

Dotari camere
Hotelul detine 143 de camere renovate si decorate in stil modern. Toate camerele sunt echipate cu toate facilitatile necesare, dotate cu aer conditionat individual, baie privata, TV LED cu programe prin satelit, telefon cu linie directa, seif (contra cost), frigider.mini bar (contra cost), balcon propriu (mai putin in junior suite), uscator de par, detector de fum, baby cot (la cerere), acces internet wireless (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.