Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC BEACH AQUA PARK

de la
1373  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.12.2024 - 13.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

"Titanic Beach Spa & Aqua Park" se afla situat in sudul statiunii Hurghada, pe malul nisipos al Marii Rosii, la 14 km de Aeroportul International Hurghada.
Resort-ul ofera oaspetilor sai: restaurantele principale "Rose", "Jack" si "Cal", restaurantele a la carte - "Tarboush" (cu specific oriental), "Little Italy" (cu preparate din bucataria italiana), "China Town" (cu specific chinezesc), "Fish" (cu preparate din peste si fructe de mare), un lobby bar -"Pirates", barul "Captain's Inn", barul de la piscina - "Oasis", barul de la plaja - "Sailors", un Comfort Club VIP, "Waves Disco" si sala de gala - "Titanic Ball Room".
All Inclusive Royal Package
Mic dejun, pranz, cina, gustari si inghetata (la pool bar si la beach bar);
Bauturi locale, ce se servesc la pahar (se va percepe o taxa extra pentru reumplerea sticlelor din dozatoare), in incinta "Pirates Bar", "Captain's Inn Bar", "Oasis Bar" si "Sailors Bar";
Toate bauturile alcoolice vor fi servite in restaurantele principale, in timpul cinei, berea si vinul local se vor servi la pahar; la lobby bar pot fi servite bauturi non-stop.
Alte beneficii:
Oaspetii pot beneficia de 2 cine / saptamana, intr-unul din restaurantele a la carte;
Oaspetii pot beneficia de o sedinta de masaj / sejur, o sedinta la coafor / saptamana;
Transport gratuit cu autobuz tip shuttle bus catre noul port (1 data/sejur);
Mini-barul din camera va fi reumplut zilnic cu bauturi racoritoare;
Acces la parcul acvatic, terenul de tenis si cel de fotbal si la tenis de masa.
Receptia este deschisa non-stop. Resort-ul ofera sala de conferinte, parcare, bancomat in zona lobby, doctor disponibil, la cerere, birou de inchiriere limuzina (contracost), spalatorie, un internet cafe, magazin de suveniruri, echipa de animatie cu numeroase activitati sportive si competitive, iar pe timpul serii, cu petreceri vibrante la piscina si la plaja, un club pentru copii (cu varste intre 4-12 ani) cu petrecere pentru copii si numeroase activitati, baby sitter (cost aditional).
Resortul dispune de o plaja privata, piscine exterioare, dintre care una este incalzita pe timpul iernii. "Titanic Beach" are unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Hurghada, avand numeroase tobogane, piscina cu valuri sau un rau pentru rafting.
Resort-ul dispune de un centru fitness, jacuzzi, camere pentru masaj, coafor.
In incinta complexului exista si o sala de jocuri cu jocuri pe computer , masa biliard, bowling, tenis de masa, fussball. Deasemena, in cadrul resortului exista un teren de tenis, teren de mini golf. La plaja exista un centru de scufundari, iar turistii pot practica si alte sporturi nautice, sau volei pe plaja, fotbal, boccia, aerobic, etc.
Deasemenea, exista posibilitatea de a merge in excursie in Cairo, Luxor, sau de a experimenta Desert Safari.

STANDARD ROOM RUN OF THE HOUSE - 40 mp- Camerele sunt alcatuite dintr-un dormitor si o baie, cu un pat dublu (matrimonial) sau 2 paturi single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoane private, TV LCD prin satelit, baie cu du?, uscator de par, seif, mini bar.


STANDARD ROOM POOL VIEW- 40 mp- Camerele sunt alcatuite dintr-un dormitor si o baie, cu un pat dublu (matrimonial) sau 2 paturi single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoane private, TV LCD prin satelit, baie cu du?, uscator de par, seif, mini bar.


STANDARD ROOM SWIM UP - 40 mp- Camerele sunt alcatuite dintr-un dormitor si o baie, cu un pat dublu (matrimonial) sau 2 paturi single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoane private, TV LCD prin satelit, baie cu du?, uscator de par, seif, mini bar.



FAMILY ROOM- 50 mp- Aceste camere sunt alcatuite din 2 dormitoare, si o baie cu un pat matrimonial si un 2 paturi single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoane private, TV LCD prin satelit, baie cu dus, uscator de par, seif, mini bar.


SUITE- 50 mp- Aceste camere sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living, si o baie cu un pat matrimonial si o soga in living. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoane private, TV LCD prin satelit, baie cu dus, uscator de par, seif, mini bar.


"Titanic Beach Spa & Aqua Park" este amplasat pe tarmul Marii Rosii, avand o sectiune de plaja privata, dispune de sala de conferinte, club pentru copii o gama variata de baruri si restaurante si unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Hurghada, rezultand o destinatie potrivita pentru familii cu copii, pentru cei ce calatoresc in scop de afaceri sau de placere, sau pentru amatorii de sporturi nautice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.