Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO MAMLOUK PALACE (EX SUNRISE )

de la
1355 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 19 km (20 de minute) de centrul orașului Hurghada și la 15 km (16 min) de Aeroportul Internațional Hurghada, stațiunea dispune de o locație distinctă.
Hotelul are 530 camare; 10 camere duble standard,105 camere duble cu vedere la gradina,261 camere duble standard cu vedere la piscina,44 camere duble cu vedere laterala la mare,12 camere duble standard cu vedere la mare,90 de camere family,2 junior suite,6 executive suite.
Receptie 24 ore,express check-in/check-out,personal multilingual,serviciu concierge,serviciu taxi/limuzina,parcare, servicii spalatorie si valet,internet wi-fi gratuit,camera pentru bagaje,doctor 24 ore ( la cerere), spectacole live,salon de frumusete,barbierie,magazin de daruri/suveniruri si bijuterii.

Piscina de familie, incalzita pe timp de iarna ( este dispusa pe 2 parti, inaltime minima 120 cm),Aqua pool si plaja.
Fara plata:Aqua park in Surise Garden Beach Resort,Volei de plaja, teren de fotbal pe iarba cu dimensiuni internationale, tenis de masa,tras cu arcul,darts,boccia,spectacole de seara,,muzica live,aerobic si aqua aerobic,polo de apa,competitii de inot.Cu plata:2 terenuri de fotbal cu iarba artificiala,echitatie,biliard ( in Sunrise Garden Beach Resort),amfiteatru ( in Sunrise Garden Beach Resort),centru de scufundari international, windsurfing.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.