Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick El Gouna Resort & Spa

de la
1194 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat la 35 km fata de aeroportul din Hurghada, de asemenea se afla si in proximitatea unor vestigii istorice precum: Luxor, Priamidele Gizeh din Cairo, manastirile stravechi. Hotelul este situat pe plaja in centru de atractii El Gouna.
Hotelul dispune de 420 camere si suite, toate camerele fiind foarte sapatioase, luminoase si modern amenajate. Toate camerele dispun de facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat, balcon sau terasa, TV LCD, facilitati pentru persoanele cu handicap.

Clasic room garden view- Camera dispune de o suprafata de 40 mp, cu interior amenajat modern, pat matrimonial sau doua paturi de o persoana, au vedere directa la gradina, terasa ce faciliteaza accesul la piscina si plaja. Baia este dotata cu cabina de dus si uscator de par. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, de internet wi-fi gratis, aer conditionat controlat, facilitati pentru ceai si cafea. In camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil. In acest tip de camera se pot caza si persoanele cu handicap.

Deluxe sea view-Camera dispune de o suprafata de 40 mp, cu interior amenajat modern, pat matrimonial sau patu dublu, au vedere directa la Marea Rosie, terasa sau balcon. . Baia este spatioasa si dotata cu cabina de dus. De asemenea turistii se pot bucura de o varietate de canale TV, aer conditionat controlat, facilitati pentru ceai si cafea. In camera se pot caza maxim 2 adulti si un copil.
All inclusive si demipensiune Resortul Mouvenpick El Gouna ofera o diveristate de optiuni pentru micul dejun, pranza si cina. Bucataria internationala este cel mai des intalnita insa se mai regasesc si stiuliri precum: stiulu oriental, fructe de mare, bucataria itlaiana, bucataria Thai. Resorul dispune de 3 baruri si 6 restaurante.

Palavrion Restaurant- Aici veti putea incepe dimineata cu micul dejun unde veti avea parte de o multitudine de preparate inspirate din stilul oriental dar in acelasi timp vestic, bufetul de tip Go Healty, si dulciuri de inspiratie evetiana.La cina, veti fi surprinsi in fiecare seara deoarece in fiecare seara vor fi teme diferite si vor putea fi servite preparatele direct de la statiile de live cooking. De asemenea, o data pe saptamana veti avea parte de un eveniment unic denumit: seara orientala unde veti putea gusta din preatele autentice si traditionale ale zonei, spatiul va fi special amenajat si se va canta muzica traditionala. La acest restaurant veti putea servi doar micul dejun si pranzul, este descis intre orele 06:00-10:30 pentru micul dejun si ora 18:00-22:00 pentru cina. Dress code: smart casual( doar in timpul cinei)

El Sayadin Restaurant- Restaurantul este situat direct pe malul marii, unde va veti putea bucura de aerul racoros si de privelistea spectaculoasa asupra Marii Rosii. Aici se pot servi preparate proaspete precum cele capturate in ziua in curs, de asemena veti pute alege preparate precum: homar, fructe de mare pe gratar gatite in stil oriental si la final veti avea parte si de un desert irezistibil. Restaurantul este deschis intre orele 12:30-15:30 pentru pranz si 18:30-22:00 pentru a servi cina. Dress code: smart casual( doar in timpul cinei)

Bua Khao Restaurant- In aceste restaurant veti profita de gusturile fine asiatice, inconjurati de zambete si de lady chefs ce prepara cele mai exotice si traditionale mancaruri. Restaurantul se afla in proximitatea piscinei Oasis unde va veti putea bucura de o atmosfera unica sub cerul liber instelat. Restaurantul este deschis intre orele 18:30-22:00 pentru a servi cina, dress code: smart casual.

Oasis Restaurant & Bar- Este localizat langa piscina si ofera o priveliste unica asupra marii si reprezinta locul perfect pentru a va petrece timpul. Aici veti putea servi suc de fructe exotice, freshuri si cocktailuri colorate, de asemenea veti regasi si gustari in timpul pranzului precum: burgari suculenti, pizza, paste proaspat gatite, carne la gratar si mai ales Power Bites ce reprezinta o gustare perfect pentru copii ce contin preparate gatite sanatos si prezentate sub forma surprinzatoare. Restaurantul si barul este deschis in timpul prazului intre orele 12:00-16:00 iar in restul zilei pentru a servi bauturi 10:00-22:00.

Lagoon Restaurant & Bar- La acest bar puteti servi snackuri, wrapuri, gustari si bauturi racoroase si cocktailuri. Este situat intr-un cadru unic, pe o laguna si de asemenea beneficiaza si de o priveliste spectaculoasa. Barul este deschis zilnic intre orele 10:00-17:00 iar intre orele 12:00-16:00 puteti servi pranzul.

Gallery Restaurant & Bar- Este un restaurant cu specific italian, situat in inima hotelului unde puteti servi preparate precum: pizza, paste proaspat preparate unde puteti servi pranzul si cina. Restaurantul este situat pe o terasa mare, cu priveliste la gradina decorata in culori deschise, calduroase. De asemenea, puteti servi si cocktailuri si bauturi spirtoase in timp ce va bucurati de live entertainer. Restaurantul este dechis zilnic intre orele 12:30-00:30, pranzul de poate servi intre orele 12:30-15:00 si cina intre orele 18:30-22:00.
Hotelul are receptie deschisa 24 de ore, plaja cu nisip fin, room service, sala de conferinte, wi-fi, mobila, balcon, terasa, canale TV prin stelit , aer conditonat, lectii de golf, lectii de kite surfing, club pentru copii
Hotelul este situat direct pe plaja, plaja este privata cu nisip fin.

Piscine- Hotelul dispune de 3 piscine patial incalzite si pe timpul iernii, si 2 piscine separate pentru copii. Pisina Oasis si Laguna pool sunt situate in proximitatea plajei. De asemenea, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite atat la piscine cat si la plaja.
Sporturi: sporturi la piscina (aqua gym), kite surfing, golf(lectii de golf), sufundari, sala de fitness, 2 terenuri pentru tenis,inchirieri de biciclete, jogging, canoe, waterski.

Centru SPA: hotelul dispune de 6 camere de tratament: VIP room, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, si Turkish Hammam, salon pentru tratamentul unghiilor si al parului, coafor si frizerie, epilat cu ceara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.