Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JASMINE PALACE RESORT

de la
893 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Resortul se afla in sudul statiunii Hurghada, pe malul Marii Rosii cu plaja aurie, la 10 min de condus de Aeroportul International Hurghada.
Promo rooms:au vedere la imprejurimi,pat matrimonial sau doua twin,aproximativ 35 m2,balcon,TV satelit,minibar,seif,aer conditionat. Standard room pool view:au vedere la piscina,pat matrimonial sau doua twin,aproximativ 35 m2,TV satelit,minibar,seif,aer conditionat,balcon.Standard room garden view:au vedere la gradina,pat matrimonial sau doua twin,aproximativ 35 m2,TV satelit,minibar,seif,aer conditionat,balcon.Standard room sea view:au vedere la mare,pat matrimonial sau doua twin,aproximativ 35 m2,zona de living,TV satelit,minibar,seif,aer conditionat,balcon.Family pool view:au vedere la piscina,un pat matrimonial si doua twin,aproximativ 60 m2,TV satelit,minibar,seif,aer conditionat,balcon.
Resortul dispune de restaurantul principal, "Chief Dune" (all inclusive), restaurantul a la carte "Om Ali", cu preparate din bucataria egipteana, restaurantul cu specific italian - "Mama Mia", restaurantul chinezesc "Tiger Lily", restaurantul cu specific indian, "Jabour", un lobby bar - "Jasmine" (all inlcusive), un bar la piscina (all inclusive), barul "Dunes", cu bauturi premium, barul de la plaja - "Smakmak" (all inclusive), cafeneaua "Hook".
All inlcusive cu 3 mese / zi, avand incluse bauturile locale racoritoare si alcoolice.
Resort-ul ofera serviciul Room service.
Resortul ofera paracare, un bancomat cu schimb valutar, un club pentru copii, cu varste intre 4-12 ani (deschis intre 10:30 - 16:00), aflat langa piscina pentru copii, cinema pentru copii (16:00 - 16:30).
Contracost, oaspetii resort-ului pot beneficia de: 3 sali de conferinte, birou de inchirieri limuzine, diferite magazine (de suveniruri, carti, haine, ceasuri, parfumuri, bijuterii, condimente si obiecte de arta africana), servicii medicale non-stop, conexiune la internet in zona lobby a hotelului, baby sitter, spalatorie si calcatorie.
Resortul dipsune de o plaja proprie, cu nisip si de 9 piscine exterioare, dintre care 2 piscine cu apa incalzita (pe perioada iernii) si o piscina pentru copii.
Oaspetii resortului se pot bucura de un joc de Darts, tenis de masa (intre 10:00 - 20:00) de volei pe plaja sau de sala de sport, masa de biliard (contracost) sau de air hockey (contracost).
Deasemenea, resortul dispune de un centru Spa & Health (accesibil contracost), cu salon de infrumusetare, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, masaje, etc
Resortul este situat pe malul marii, avand o sectiune de plaja privata si ofera facilitati pentru familii cu copii, cupluri, persoane ce calatoresc in scop de afaceri sau persoane ce vor sa se bucure de plaja aurie si apa turcoaz a Marii Rosii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.