Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROTEL MAKADI BEACH

de la
1386 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Iberotel Makadi Beach este o locatie foarte apreciata de cupluri, fiind considerata cea mai buna pentru raportul pret/calitate. Se află la doar 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, care are aproximativ 50 de tobogane atat pentru adulţi şi copii. Pentru un cost suplimentar locatia mai poate oferii un serviciu periodic de transfer, cu autobuzul de la/la Aeroportul Hurghada, care se află la aproximativ 30 km nord de hotel.
Iberotel Makadi Beach a fost deschis în anul 1998, iar acesta este format dintr-o cladire principala cu un singur etaj si un complex de cladiri de 2 si 3 etaje, in total avand un numar de 313 camere, din care 309 camere superioare, cu un numar maxim de 2+1 persoane, avand suprafata de aproximativ 25 mp, unele fiind cu vedere panoramică la Marea Roşie, iar altele au vedere la grădină.
Iberotel Makadi beach ofera o varietate larga de bucatarie internationala de prima clasa, avand faciliatea de ultra all inclusive in varianta de bufet, precum si resturante a la carte care pot fi folosite, in functie de programul specificat. Restaurantul principal "El Sayadeia" este un restaurant cu specific international care ofera cele trei mese principale, si anume micul dejun, pranzul si cina. Locatia ofera si restaurantul aflat langa plaja unde se pota degusta pestele prins proaspat, lobby barul care serveste cocktailurile exotice, moderne, sucurile proaspat stoarse, dar si bauturile non-alcoolice. Inghetata, sucurile racoritoare, dar si bauturile
alcoolice si non-alcoolice se mai pot regasi si la barul care se regaseste langa piscina din resortul Iberotel Makadi beach.
Hotelul este dotat cu 4 restaurante, cu 5 baruri, 2 piscine exterioare (una încalzita in timpul iernii), sala de sedinte (contra cost), serviciu de spalatorie (contra cost), curatenie oferita zilnica, coafor (contra cost), internet cafe (contra cost), medic la cerere(contra cost), parcare (gratuita), shuttle Bus spre oras sau spre aeroport (contra cost).

Hotelul Iberotel Makadi beach are plaja sa proprie, cu nisisp, insa exista corali, pietris si un ponton. Este recomandat ca turistii sa poarte incaltaminte speciala pentru zonele cu pietris. Umbrelele, sezlongurile si prosopeapele sunt oferite gratuit. Resortul este dotat cu piscina in aer liber care este deschisa tot timpul anului, piscina pentru copii, camera de aburi, facilitati si pachete spa, sauna, iar pentru un cost suplimentar, turistii se pot bucura de spa in centrul wellness si de masaj.

Pentru a te mentine activ, la Iberotel Makadi Beach poti incerca o varietate mare de sporturi, sau poti beneficia de o zi de relaxare la Pharaoh Club spa cu sauna. Distractia si buna-dispozitie este oferita de show-uri diferite, de activitati spectculoase, competitii si clase de dans, unul dintre ele ar fi dansul din buric.Sporturile practicate in resortul Iberotel Makadi Beach sunt tenisul de camp, aerobicul, voleiul, tenisul de masa, biliardul, iar la Pharaoh Club sunt intalnite hidrobiciclete, canoe si echipamentul pentru snorkelling.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.