Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON HURGHADA RESORT

de la
967 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Hilton Resort Hurghada este situat la 6 km de aeroport si la 15 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Hotelul este localizat in partea sudica a statiunii Hurghada, pe faimoasa promenada numita Mamsha.
Promo room-sunt dotate cu aer conditionat, balcon, halat de baie, facilitati in baie, uscator de par, lumini de veghe in baie, TV, termostat, birou cu veioza ajustabila, alarma, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, telefon, usa automata, incuietori electronice, detector de fum, seif, internet Wifi.
Standard room-sunt dotate cu aer conditionat, balcon, halat de baie, facilitati in baie, uscator de par, lumini de veghe in baie, TV, termostat, birou cu veioza ajustabila, alarma, seif, facilitati pentru facit ceai si cafea, telefon, usa automata, incuietori electronice, detector de fum, seif, internet Wifi, o parte din camere sunt dotate cu canapea, pot avea vedere la piscina sau gradina.
Standard room sea view-sunt dotate cu aer conditionat, balcon, halat de baie, facilitati in baie, uscator de par, lumini de veghe in baie, TV, termostat, birou cu veioza ajustabila, alarma, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, telefon, usa automata, incuietori electronice, detector de fum, seif, internet Wifi, o parte din camere sunt dotate cu canapea, au vedere la mare.
Deluxe top floor pool/garden view-sunt mai spatioase decat camerele standard au si balcon mai spatios, sunt situate la etaj, au papuci si flori in plus. Sunt dotate cu aer conditionat, balcon, halat de baie, facilitati in baie, uscator de par, lumini de veghe in baie, TV, termostat, birou cu veioza ajustabila, alarma, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, telefon, usa automata, incuietori electronice, detector de fum, seif, internet Wifi, pot avea vedere la piscina sau gradina.
Deluxe top floor partial view-sunt mai spatioase decat camerele standard au si balcon mai spatios, sunt situate la etaj, au papuci si flori in plus. Sunt dotate cu aer conditionat, balcon, halat de baie, facilitati in baie, uscator de par, lumini de veghe in baie, TV, termostat, birou cu veioza ajustabila, alarma, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, telefon, usa automata, incuietori electronice, detector de fum, seif, internet Wifi, au vedere partiala la mare.
11 restaurante si baruri care servesc mancare cu specific international, italienesc, pescaresc:
-321 Bar and Lounge-este deschis zilnic intre 20.00-23.00, se asculta muzica live, se servesc cocktailuri, gustari;
-Champs Sports Bar-este deschis zilnic intre 20.00-23.00, pub in stil englezesc, unde se poae urmari cele mai importante evenimente sportive, este dotat cu canapele de piele, scaune de bar, se poate juca biliard;
-La Casa Restaurant-este deschis marti 07.00-11.00 si sambata 07.00-11.00, situat la parter, au un decor modern si picturi originale, este cu specific italienesc ce include paste si pizza;
-Lagoona Restaurant-este deschis joi 07.00-11.00 si duminica 07.00-11.00, are vedere panoramica la Marea Rosie, cu specific pescaresc; -Marina Bar-este deschis zilnic intre 10.00-17.00, este situat pe plaja, are specialitati de burgeri, meniu pentru copii;
-Pebbles Restaurant-deschis pentru mic dejun 06.30-10.30, pranz 13.00-15.00, cina 18.30-22.00, cu specific international, au si meniuri pentru copii;
-Pool Bar-este deschis zilnic de la 10.00 pana la apus, ofera bauturi, snackuri: burgeri, pizza, meniu pentru copii;
-Waves Beach-este deschis zilnic de la 10.00-pana la apus, ofera gustari, manacare cu specific pescaresc, selectie de bauturi racoritoare; --Lighthouse Lounge-situat in intrarea principala, ofera bauturi si gustari 24 ore, meniu pentru copii.
Wi fi gratuit, babysitting, menaj 24 ore, parcare, transferuri pana la aeroport, ATM, camera pentru bagaje, frizerie, magazin de haine, servicii concierge, lifturi, schimb valutar, birou pentru a oferi excursii optionale, spalatorie, valet, personal care vorbeste mai multe limbi, accepta animale de companie, room service, seif, stand cu noutati.
Facilitati pentru copii: meniuri pentru copii, scaune inalte in restaurante, patuturi in camere.
Sala de conferinte: inchiriere aparatura audio-video, fax, servicii de copiere, servcii de printare.
Hotelul este situat pe plaja proprie de nisip, are 3 piscine exterioare, piscina pentru copii.
Sezlonguri, umbrele, prosoape gratuite la piscina si la plaja.
Centru pentru sporturi nautice: canoe, banana, windsurf, ski nautic; scoala de scufundari, sala de fitness, terenuri pentru tenis si squash, inchiriere rachete de tenis, biliard, snorkeling, catamaran, plimbari cu camila.
2 locuri de joaca pentru copii, club pentru copii.
Hotelul este destinat atat cuplurilor dar si famililor cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.