Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DESERT ROSE

Descriere

Resort-ul "Desert Rose" se afla pe tarmul Marii Rosii, in statiunea Hurghada, la doar 12 km departare de Aeroportul International Hurghada.
Promo rooms-sunt dotate cu: set de cafea, paturi twin sau pat king, facilitati in baie, seif, aer conditionat, dus, uscator de par, oglinda de machiat, telefon, zona de sedere, TV LCD, minibar, balcon. (Aceste camere au aceleasi dotari ca si camerele standard insa pot fi localizate intr-o zona defavorizata a hotelului, pot sa nu aiba balcon, mobila nerenovata, etc)
Standard room garden view-are o suprafata de 32 mp, toate camerele sunt dotate cu: set de cafea, paturi twin sau pat king, facilitati in baie, seif, aer conditionat, dus, uscator de par, oglinda de machiat, telefon, zona de sedere, TV LCD, minibar, balcon, are vedere la gradini.
Standard room pool view-are o suprafata de 32 mp, toate camerele sunt dotate cu: set de cafea, paturi twin sau pat king, facilitati in baie, seif, aer conditionat, dus, uscator de par, oglinda de machiat, telefon, zona de sedere, TV LCD, minibar, balcon, are vedere la piscina.
Standard room sea side view-are o suprafata de 32 mp, toate camerele sunt dotate cu: set de cafea, paturi twin sau pat king, facilitati in baie, seif, aer conditionat, dus, uscator de par, oglinda de machiat, telefon, zona de sedere, TV LCD, minibar, balcon, are vedere partiala la mare.
In incinta resortului exista restaurantul principal, "The Palm", cu preparate in regim bufet, din bucataria internationala, restaurantul "El Ranchero" cu preparate din bucataria mexicana, restaurantul a la carte "La Dolce Vita" cu specific italian, restaurantul de pe malul marii "Il Delfino" are bucatarie deschisa, unde oaspetii pot urmari procesul de preparare al specialitatilor din peste si fructe de mare, un restaurant a la carte in aer liber "Fattoosh", cu preparate orientale, o gama larga de baruri si pub-uri, precum si clubul "Star Disco" cu DJ.

Receptie deschisa non stop, servicii de concierge, camera de bagaje, magazine, schimb valutar, centru de conferinte 650 mp, centru mai mic de 130 mp complet echipat audio video.
Resortul ofera 2 centre de conferinte, complet echipate, unul cu o suprafata de 650 mp, iar celalalt cu 130 mp, club pentru copii, cu jocuri si programe de divertisment, pe tot parcursul zilei.
Hotelul este situat pe plaja lunga de nisip cu o lungime de 1 km, avand lagune naturale pe o suprafata de 40.000 mp, 4 piscine din care si piscina cu dimenisuni olimpice, aqua park cu 6 tobogane, piscina pentru adulti cu bar, piscina cu apa incalzita cu topogane, piscina pentru copii cu mini dusuri, mini sezlonguri.
Resortul dispune de o sala fitness si un centru Spa cu sauna, baie cu aburi, jacuzzi, baie turceasca (Hammam), diferite tipuri de masaje si tratamente, precum si servicii de manichiura si pedichiura.
In cadrul resortului se gasesc 3 terenuri de tenis, o pista de alergat, teren de volei pe plaja.
Oaspetii se pot bucura de biliard, tenis de masa, aerobic sau yoga.
Resortul dispune de un centru de scufundari.
Deasemenea, turistii pot practica snorkeling, kite surfing, parasailing, canotaj, pot calari camile sau pot practica desert safari. De asemenea, resortul ofera oaspetilor sai, programe de divertisment de noapte cu Mini Disco pentru copii si spectacole de animatie live, pentru intreaga familie, in incinta amfiteatrului.
Resortul se afla situat la tarmul marii unde dispune de propria plaja privata, unde pot fi practicate diferite sporturi nautice. Dispune de o multime de rastaurante si baruri si ofera facilitati business, avand 2 centre de conferinta, facilitati pentru copii, precum piscina cu mini-sezlong-uri si club pentru copii, fiind ideal pentru familii, oameni de afaceri, cupluri sau amatori de sporturi nautice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.