Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL MOURADI HAMMAMET

de la
822 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este amplasat la 8 km distanta de centrul orasului Hammamet la numai 200 m de parcul Carthage Land, la 500 m de patinoar si la 700 m de Cazino. Pentru pasionatii de golf, sunt 2 terenuri la 6 km distanta: Yasmine Golf (27 gauri) si Citrus Golf (45 gauri).
Hotelul se află la 80 km distanță de aeroportul din Tunis-Cartagina și la 40 km de aeroportul Enfidha.
Hotelul dispune de camere duble si junior suites dotate cu: baie, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, seif, internet Wi-Fi, magazine, room service 24-ore si balcon/ terasa.
Restaurante, restaurante a la carte, 3 baruri, cafenea.
Discoteca, centru de talasoterapie, sala de conferinte, internet Wi-Fi, disco-bar, spalatorie, seif, schimb valutar, 2 parcari private.
Plaja de nisip fin, langa hotel (se traverseaza strada principala).
Piscine: exista 3 piscine exterioare pentru adulti 2 piscine pentru copii si o piscina interioara cu jacuzzi.
Volei pe plaja, sala de fitness, tenis de masa, biliard, darts, teren de tenis, miniclub pentru copii (5 -12 ani), tir cu arcul, centru de talasoterapie, hamam, 2 saune, sporturi nautice.
Hotelul El Mouradi Hammamet este locul potrivit pentru un sejur cu familia, dar si pentru intalniri, seminarii si congrese.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.