Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN VALENTIN & TERRAFLOR PARK BOUNGALOWS


Descriere

Localizare Acest complex de bungalouri este amplasat imediat în centrul orașului Playa del Inglés. Facilitati hotel Acest bloc de apartamente, în San Bartolomé de Tirajana, oferă o piscină în aer liber, servicii de concierge și facilități de spălătorie. Camerele dispun de o mini-bucătărie cu un frigider și o plită, precum și o zonă de relaxare și un televizor cu ecran plat cu canale digitale. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, vă puteți bucura de wi-fi, ceainic electric și masaje în cameră. Complexul dispune de 70 de locuri de cazare. In majoritatea camerelor se găsește o terasă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Complexul de bungalouri dispune de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o sală de spectacole. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Atracţii: Yumbo Shopping Center - 5 min de mers pe jos; Kasbah Shopping Center - 10 min de mers pe jos; Templul Ecumenic El Salvador - 11 min de mers pe jos; Gradina Botanica Maspalomas - 14 min de mers pe jos; Paseo Costa Canaria - 15 min de mers pe jos; English Beach - 17 min de mers pe jos; CITA Shopping Center - 18 min de mers pe jos; Playa de Cochino - 21 min de mers pe jos; Holiday World Maspalomas - 23 min de mers pe jos; Playas del Veril - 23 min de mers pe jos; Maspalomas Teren de golf - 1,5 mi / 2,4 km

Localizare

Acest complex de bungalouri este amplasat imediat în centrul orașului Playa del Inglés.

Facilitati hotel

Acest bloc de apartamente, în San Bartolomé de Tirajana, oferă o piscină în aer liber, servicii de concierge și facilități de spălătorie. Camerele dispun de o mini-bucătărie cu un frigider și o plită, precum și o zonă de relaxare și un televizor cu ecran plat cu canale digitale. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, vă puteți bucura de wi-fi, ceainic electric și masaje în cameră.
Complexul dispune de  70 de locuri de cazare. In majoritatea camerelor se găsește o terasă.  Băile sunt dotate cu un duș și o cadă.

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Complexul de bungalouri dispune de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o sală de spectacole. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului.
 

Activitati/ Divertisment

Massage services.

Atracţii: Yumbo Shopping Center - 5 min de mers pe jos; Kasbah Shopping Center - 10 min de mers pe jos; Templul Ecumenic El Salvador - 11 min de mers pe jos; Gradina Botanica Maspalomas - 14 min de mers pe jos;  Paseo Costa Canaria - 15 min de mers pe jos; English Beach - 17 min de mers pe jos;  CITA Shopping Center - 18 min de mers pe jos; Playa de Cochino - 21 min de mers pe jos; Holiday World Maspalomas - 23 min de mers pe jos; Playas del Veril - 23 min de mers pe jos; Maspalomas Teren de golf - 1,5 mi / 2,4 km

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.