Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN AGUSTIN BEACH CLUB HOTEL


Descriere

Localizare Acest hotel la plajă este amplasat la câteva minute de mers pe jos din centrul stațiunii San Agustín, la 7 minute de mers cu masina de Playa del Inglés . Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. La aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) se poate ajunge în cam 35 de km. Facilitati hotel Designul hotelului San Agustin Beach Club este asemanator celui unui nave de croazieră. Cele 2 Suite Junior, cele 2 suite și cele 53 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile includ un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un DVD player și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie. San Agustin's Beach Club Restaurant oferă mâncare gourmet, Puteti servi masa pe terasa cu vedere la Oceanul Atlantic. Există, de asemenea, un snack bar la piscină. Activitati/ Divertisment Hotelul dispune de saună si sunt disponibile servicii de masaj. Există, de asemenea, 2 terenuri de golf cu 18 găuri în termen de 10 minute cu mașina. Aeroportul Gran Canaria este la 20 de minute de mers cu mașina. Plaje in apropiere: Playa de las Burras; Playa El Pirata Obiective aflate in apropiere: Centrul comercial Cita; Centrul Yumbo; terenul de golf Maspalomas; Aqualand Maspalomas; Farul Maspalomas

Localizare

Acest hotel la plajă este amplasat la câteva minute de mers pe jos din centrul stațiunii San Agustín, la 7 minute de mers cu masina de Playa del Inglés . Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. La aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) se poate ajunge în cam 35 de km.

 

 

Facilitati hotel

Designul hotelului San Agustin Beach Club este asemanator celui unui nave de croazieră.

Cele 2 Suite Junior, cele 2 suite și cele 53 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile includ un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel.

În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un DVD player și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

San Agustin's Beach Club Restaurant oferă mâncare gourmet, Puteti servi masa pe terasa cu vedere la Oceanul Atlantic. Există, de asemenea, un snack bar la piscină.

Activitati/ Divertisment

Hotelul dispune de saună si sunt disponibile servicii de masaj. Există, de asemenea, 2 terenuri de golf cu 18 găuri în termen de 10 minute cu mașina. Aeroportul Gran Canaria este la 20 de minute de mers cu mașina.

Plaje in apropiere: Playa de las Burras; Playa El Pirata

Obiective aflate in apropiere: Centrul comercial Cita; Centrul Yumbo; terenul de golf Maspalomas; Aqualand Maspalomas; Farul Maspalomas

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.