Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1439 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.08.2024 - 26.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Bucurati-va de ospitalitatea elvetiana la Revier Hotel Dubai, un hotel recent deschis. Situat in Business Bay, in apropiere de emblematicul Burj Khalifa si Dubai Mall, acest hotel de 4 ofera oaspetilor sai un refugiu urban de neegalat.

Facilitati camere

Cele 230 de camere si apartamente sunt confortabile si proiectate pentru a oferi tot este nevoie pentru o vacanta moderna, inclusiv flexibilitate, locuri de facut poze pentru Instagram si Wi-Fi de mare viteza. Un spatiu primitor de 25 mp, camera My Pad are un pat king-size pentru o experienta de somn grozava, un dus cu efect ploaie pentru a va improspata si un televizor inteligent pentru divertisment sau serviciu. Aceasta camera este izolata fonic si are minibar, aer conditionat, halat de baie, prosoape, papuci de casa, aparat pentru preparea de ceai/cafea, seif, facilitati de calcat, birou, telefon si serviciu de streaming (Netflix). Family Pad are camerele interconectate astfel incat va permite sa ramaneti aproape de familia dvs. Bucurati-va de o flexibilitate sporita cu optiunea de paturi twin si un birou de lucru, intr-un spatiu mai mare de 50 mp. Camerele au vedere la oras si sunt izolate fonic. Acestea dispun de articole de toaleta gratuite, halat de baie, prosoape, papuci de casa, uscator de par, minibar, aer conditionat, seif, aparat pentru preparea de ceai/cafea, facilitate de calcat, zona de relexare, serviciu de streaming (Netflix), TV, priza langa pat si suport de haine.

 

Facilitati hotel

Salile de sedinte si spatiile de lucru sunt disponibile 24 de ore pe zi, iar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau trebuie sa tineti pasul cu munca, acesta este locul ideal. Piscina frumoasa din aer liber de 30 de metri ofera mediul perfect pentru a va bucura la soare sau de o gustare cu un cocktail delicios de la bar. Puteti sa ramaneti activ la centrul de fitness si sa va mentineti in forma pe toata durata sederii. Meniul restaurantului este unul international si are si preparate din bucataria elvetiana. Zona de lounge este deschisa toata ziua. Cafe-Barul este locul in care poti sa iti petreci timpul si sa socializezi. Puteti alege dintre o bautura de ciocolata elvetiana, cafea, prajituri de casa si alte delicii.

 

Localizare hotel

Revier Dubai este la mai putin de 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai. Hotelul este situat central in Business Bay, aproape de Dubai Water Canal si la doar 10 minute de emblematicul Burj Khalifa si Dubai Mall.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Bar
Sala de conferinta
Restaurant
Lift
Room Service
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic

Locatie