Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Avenue Al Reqqa Hotel


Descriere

Fiecare dintre cele 98 de camere uimitoare ale hotelului a fost proiectata cu grija, cu o multitudine de piese de decoratiune, precum si facilitati moderne de ultima generatie pentru confort.

Facilitati camere

Camera Standard are o marime de 25mp patrati si dispune de urmatoarele facilitati: aer conditionat, prosoape din bumbac, halate de baie, uscator de par, mini-bar, facilitati de ceai/cafea, fier si masa de calcat, seif, telefon cu linie direct, apa din partea casei, Wi-Fi gratuit si conexiune la internet prin cablu, Televizor LED interactiv de 49 inchi si canale TV locale plus internationale.

 

Facilitati hotel

Restaurantul hotelului, Dunes imbina cu talent bucataria araba, sub-continentala si cea din Orient cu stilul continental contemporan. Puteti sa va bucurati de o masa sau o gustare 24 de ore pe zi, in confortul camerei dvs. de hotel cu serviciul de room service. Iar minibarurile din camera ofera bauturi nealcoolice, ciocolata si alte bauturi racoritoare la alegere. De asemenea, hotelul dispune si de piscina, sala de fitness, medic de garda, servicii de babysitting si centru de business.

 

Localizare hotel

City Avenue Al Reqqa Hotel este plasat intr-o locatie convenabila in apropierea statiilor de metrou: Union Square si Al Rigga. Cele mai aproapiate atractii sunt: Grand Mosque, Centrul Sahara, Dubai Mall si City Walk Mall. Aeroportul International Dubai se afla la aproximativ 4,5 km fata de proprietate.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sala de conferinta
Restaurant
Lift
Room Service
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Asistenta medicala
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic

Locatie