Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotelul Marilisa 3* este situat la 8 km de aeroport, la 12 km de centrul orasului Heraklion, in statiunea Kokkini Hani, la 50 m distanta de mare. Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel. Facilitati hotel: piscină în aer liber cu șezlonguri, bar la piscină, acces WiFi ,depozit de bagaje, servicii de rent a bike si rent a car. Facilitati camere: Hotelul Marilisa dispune de camere luminoase şi spaţioase, oferind balcon sau terasă cu vedere la grădină, la piscină ori la mare.Activitati/Divertisment
Pe o plaja din apropiere sunt disponibile activitati sportive, precum schi nautic sau plimbari cu canoe si ski jeturi. Oaspetii pot juca darts la hotel si pot inchiria biciclete.

Localizare
Hotelul Marilisa este situat in centrul satului Kokkini Hani, la aproximativ 50 m de o plaja cu nisip. In fata hotelului se gaseste o statie de autobuz, care ofera legaturi catre obiectivele turistice celebre din Creta. Cel mai mare acvariu din Balcani este situat la 3 km de Hotelul Marilisa. Orasul Hersonissos, oferind o serie de baruri si restaurante, se afla la 13 km de Hotelul Marilisa. Aeroportul Nikos Kazantzakis este la 9,2 km (maxim 10 min de mers cu masina), iar vibrantul oras Heraklion se gaseste la 12 km (maxim 15 min de mers cu masina). Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Watercity Waterpark (3,6 km), Palatul Minoic din Knossos (9km), Heraklion Public Garden (9,1 km), Portul Heraklion si The Crete Golf Club (10,1 km), Galeria de Artă Municipală (10,2 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (10,5 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (10,7 km), Stadionul Theodoros Vardinogiannis (11,6 km), Acvariul Aquaworld (13,4 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (13,9 km), Labyrinth Park (14,3 km), Labyrinth -Musical Workshop (16,7 km), Nikos Kazantzakis Museum (18,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.