Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Erato Hotel (CRETE)


Descriere

Hotelul este situat la 800 m de plaja cu nisip, la 10 min de mers cu masina de Hersonissos si la 15 km de aeroportul din Heraklion. Cei care vor alege acest hotel vor putea sa se bucure de activitati precum : golf la 9 km fata de hotel exista un teren de golf, tenis de masa, darts, inchirieri de biciclete, teren de joaca pentru copii, sporturi nautice la 2 km fata de hotel (schi nautic, parasailing, windsurfing, jet ski si plimbari cu banana), piscina in aer liber, gradina, terasa la soare. Facilitati camere: Hotelul Erato este complet renovat si ofera 31 de camere confortabile (single, duble si triple), cu facilitati moderne.Camerele sunt dotate cu aer conditionat , telefon, radio, tv satelit , frigider, baie cu uscator de par, balcon si seif ( contra cost) Facilitati hotel Erato Hotel pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, camera tv, terasa, seif (contra cost 14 euro/saptamana), piscina cu sezlonguri si umbrelute, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, inchiriere masini si biciclete, internet. Piscina Piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare Localizare
Hotelul este situat la 800 m de plaja cu nisip, la 10 min de mers cu masina de Hersonissos si la 15 km de aeroportul din Heraklion.

Localizare
Hotelul este situat la 800 m de plaja cu nisip, la 10 min de mers cu masina de Hersonissos si la 15 km de aeroportul din Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.