Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Senator Banus Spa oferă lux și se află la numai 500 de metri de plaja de pe Costa del Sol. Acest hotel recomandat de adulți are un centru spa extins, iar fiecare cameră are o terasă cu vedere la grădină.

Toate camerele sunt luminoase și decorate in stil modern și includ 2 sticle de apă gratuită. Toate includ aer condiționat sezonier și incălzire. Băile au chiuvete duble și o cadă. Este disponibil Wi-Fi gratuit. Sunt oferite 2 sticle de apă gratuite.

Unul dintre punctele de atracție ale hotelului este centrul spa, care este disponibil la un cost suplimentar. Centrul spa are o piscină interioară dinamică, 2 piscine in aer liber, o piscină cu contrast cu apă rece, baie de aburi, cadă cu hidromasaj, baie pentru picioare și dușuri cu aromoterapie. Hotelul are și grădini mari.

Hotelul Senator Banus Spa are un restaurant, care oferă mancăruri internaționale și mediteraneene. De asemenea, are un bar cu pian și un bar la piscină care se deschid sezonier. Hotelul oferă, de asemenea, room service nonstop, disponibil la un cost suplimentar.

Proprietatea se află la 2 km de 3 terenuri de golf. Marbella este la aproximativ 12 km, iar Puerto Banus la aproximativ 8 km. Aeroportul Málaga este la aproximativ 75 km, iar Gibraltar la 55 km. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie