Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VICTORIA HILL HOTEL

de la
1086  603 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Victoria Hill Hotel este amplasat la aproximativ 300 de metri de plaja din Dassia. Centrul staţiunii Dassia este la mica distanta.

Localizare

Este amplasat pe un deal, cu vedere la apele frumoase și albastre ale Mării Ionice și la frumoasa priveliște verde pitorească a muntelui Pantokrator, la 500 de metri de plaja din Dassia. Centrul staţiunii Dassia, cu taverne şi magazine, se află la mică distanţă de Victoria Hill. Portul din Corfu este la 7 km. Aeroportul internaţional din Corfu se află la 13 km de hotel. 

Facilitati Hotel

Acesta cuprinde un total este din patru clădiri cu 42 de camere este administrată de o familie, oferă oaspeţilor o zonă de recepţie(24h), un seif, bar si restaurant.

Hotelul Victoria Hill oferă si o piscină. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Micul dejun tip bufet este servit în zona de luat masa de pe terasa cu vedere la peisajul luxuriant. Puteţi savura băuturi şi cafea la bar.

Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile de lângă piscină, aceasta având şi o zonă pentru copii. Se oferă parcare privată gratuită. 

Facilitati camere

Toate camerele au fost renovate și includ aer condiționat și încălzire, telefon cu linie directă, băi proprii, acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon cu vedere la Marea Ionică şi la vârful Pantokrator. Toate camerele Hotelului Victoria Hill sunt amenajate simplu şi au frigider şi televizor. Fiecare include baie privată cu duş.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://victoriahill.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.