Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA HILL HOTEL

de la
1187  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul renovat complet in 2012 este situat la marginea orasului Kusadasi, 4 km de centru, la 500 m de port, cu o priveliste frumoasa asupra golfului.

Localizare: Hotelul se afla la 4 km de centrul orasului Kusadasi, 500 m de port, la 10 minute (minibus) de plaja "Ladies Beach", 18 km de Efes, 24 km de Parcul National Milli Park si 75 km de aeroportul Izmir.

Dotari camere: camerele pot fi cu vedere la mare sau cu vedere catre oras si toate sunt dotate cu aer conditionat, LCD, TV satelit, minibar, seif, balcon, telefon.

Facilitati hotel: receptie deschisa non stop, camera de bagaje, bar, restaurant (bufet), gradina, terasa, teren de tenis, sauna, spa si centru wellness, masaj, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca, piscina in aer liber.

Cu plata: sauna, masaj, jacuzzi, biliard, curatatorie chimica,cabine medical.

Gratuit: piscina exterioara, internet wireless in tot hotelul, parcare, sezlonguri si umbrele la piscina, hamam, masa de tenis, darts.

Plaja: transport zilnic la plaja, sezlonguri, umbrela.

Nu asunt acceptate animale de companie.

Pagina internet: http://www.thepanoramahill.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.