Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1035  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Hotelul ecologic, care se potrivește cel mai bine pentru turiști de la plajă, se află la Marmaris la doar câteva secunde de plaja cu nisip și pietre, pe o stradă principală, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 700 de m. Chiar lângă locul de cazare se află diverse magazine, la cele mai apropiate baruri se poate ajunge în aproximativ 500 de m, iar la cele mai apropiate cluburi de noapte în aproximativ. Aeroportul Dalaman (DLM) este la aproximativ 90 de km.

Dotări

Hotelul oferă 5 suite și 65 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un schimb valutar, un spațiu cu televizor, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, hotelul mai oferă, pe lângă tenis de masă și un joc de darts, și biliard contra cost. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, un bar și un pub. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în 3 restaurante de nefumători cu aer condiționat și zone separate pentru fumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie