Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BELEK

Descriere

Hotelul este aproape amplasat in mijlocul padurilor de pin din Belek si oferă oportunitati privilegiate celor ce doresc sa experimenteze o vacanta unica in adevaratul sens al cuvantului. Titanic Deluxe Golf Belek are o arhitectura in concordanta cu natura, un teren de golf cu 27 de gauri, camere cu vederi spectaculoase si bineinteles o atmosfera eleganta si calda. Totul la Titanic Deluxe Golf Belek a fost conceput tinand cont de cele mai mici detalii pentru confortul oaspetilor sai care doresc sa petreaca vacante de neuitat alaturi de cei dragi cat si celor care doresc sa aiba intalniri de afaceri profesionale. Website:
https://www.titanic.com.tr/titanicdeluxegolfbelek/

Plaja:
Hotelul dispune de plaja privata lunga de 1000m.

Kids Club:
Clubul Tini Kids cu o suprafata de 6.000 m2 ofera distractie nelimitata copiilor cu varste cuprinse intre 3-11 ani, fiind insotiti bineinteles de instructori care vorbesc diferite limbi straine. Clubul pune la dispozitie bazine de inot, sali de jocuri interactive care au fost special concepute din lemn pentru a-i proteja pe cei mici, balet, gimnastica, dans, sali de stiinte, biblioteca si chiar un cinematograf. Activitati pe grupe de varsta : 0-3 ani Tini-Mini: se pun la dispozitie camere de dormit, de alaptare si de schimbat de scutece, baie pentru copii, bucatarie, toaleta pentru copii și jucarii speciale acestei categorii de varsta. 4-7 ani Tini-Midi: activitati zilnice intre orele 10:00 – 24:00 8-11 ani Tini-Maxi: activitati speciale in parcul de aventura si diverse excursii in natura. Peste 11 ani programul zilnic de activitati cuprinde waterpolo, volei pe plaja, sporturi acvatice, tururi cu bicicleta, fotbal cat si jocuri olimpice. Tini Gourmet: Micutele doamne si domni isi pot lua pranzul la bufetul deschis, pregatit pentru gustul si interesul lor în restaurantul „POPPET’S RAILWAY”

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Belek la numai 20 de minute de Antalya și de Aeroportul Internațional. Fiind o zona orientata spre golf, Belek a obtinut reputatia de cel mai bun loc pentru practicarea golfului si este preferat de jucatori din intreaga lume datorita terenurilor de golf bine intretinute, cu infrastructură extrem de dezvoltată ce acoperă suprafete foarte mari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.