Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS

de la
1353  1054 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Side, la 80 km de Antalya, 70 km de aeroportul international Antalya. Cazare: Hotelul dispune de 364 camere:
Camera bungalow standard garden view - camera bungalow au o dimensiune de 25 mp, balcon sau terasa, 2 paturi twin sau 1 pat dublu, telefon direct, TV prin satelit, aer conditionat, mini bar, baie cu dus, wc, uscator de par, seif, gresie, WI FI.
Camera hotel garden view - camera standard cu vedere catre gradina, au o dimensiune de 25 mp, balcon sau terasa, 2 paturi twin sau 1 pat dublu, telefon direct, TV prin satelit, aer conditionat, mini bar, baie cu dus, wc, uscator de par, seif, gresie, WI FI.
Hotel standard pool view bunked bed - camera standard cu vedere la gradina si paturi suprapuse, au o dimensiune de 27 mp, balcon, 1 pat single, 2 paturi suprapuse, telefon direct, TV prin satelit, aer conditionat, mini bar, baie cu dus, wc, uscator de par, seif, gresie, WI FI.
Hotel standard sea view cu balcon - camera standard cu vedere la mare, au o dimensiune de 27 mp, balcon, 2 paturi twin sau 1 pat dublu, telefon direct, TV prin satelit, aer conditionat, mini bar, baie cu dus, wc, uscator de par, seif, gresie, WI FI.
Hotel Family Dublex - camere familiale au o dimensiue de 43 mp, dormitor la etaj si living jos acces cu scara, 2 paturi twin, telefon direct, TV prin satelit, aer conditionat, mini bar, baie cu dus, wc, uscator de par, seif, gresie, wi fi. Sevicii: Restaurant principal unde se poti servii mesele principale in sistem bufet deschis si o data pe saptamana se organizeaza seara turceasca. Restaurantul dispune de Baby Corner echipat cu: cuptor de microunde, blender, incalzitor de biberoane, sterilizator, frigider.
Hotelul ofera conceptul de masa ALL INCLUSIVE, valabil intre orele 07.00 a 00.00: bauturile alcoolice locale si unele importate(gin, vodka, bere, vin, raki) si bauturile racoritoare sunt incluse in concept.
2 RestaurantE A la carte cu specific international si pescaresc, necesita rezevare, contra cost, deschise 6 zile pe saptamana.
Baruri: Bar in Lobby Bar, Bar la piscina, Bar la plaja si Disco Bar.
Facilitati: receptie, WI FI, room service.
Gratuit: sauna, baie turceasca, Centru fitness, baie cu aburi, baie turceasca,
Contra cost: diverse terapii in centrul Spa, tratamente corporate, masaj.
Plaja si piscine: piscina pentru copii, piscina pentru adulti,piscina cu valuri, Aqua Park cu 3 tobogane. Plaja se afla la o distanta de 450 m de hotel si are o lungime de 140 m cu nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele disponibile atat la plaja cat si la piscine.Sporturi si activitati: volei la plaja, sporturi competitive, mini fotbal, darts, boccia, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, sporturi acvatice motorizate si non motorizate, paraseling, windsurf, canoe, jet ski, catamaran, a contra cost, animatie, loc de joaca, diverse activitati pentru copii: pictat, darts, lego, desene, bocce, lectii de gatit (pizza).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.