Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAMARE QUEEN HOTEL

de la
1618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Side, la 50 km de aeroport si la 6 km de centrul orasului Side. Plaja este la 100 m de proprietate.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Side , la 50 km de aeroportul din Antalya si la 6 km de centrul orasului Side. Principalele atractii din Side, Muzeul, Amfiteatrul din Side si Templu lui Apolo si Atena sunt la 5 km de proprietate.

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistiilor un restaurant, 2 baruri, piscina exterioara, centru fitness, receptie 24h, centru Spa, parcare, magazine, coafor, servicii medicale, spalatorie/curatatorie, sala de conferinta, programe de animatie.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 325 camere care sunt prevazute cu baie proprie, paturi twin sau duble, uscator de par, televizor, telefon, aer conditionat, balcon sau terasa.

Facilitati copii
Copii au acces la piscina, parca acvatic, mini disco si club pentru copii.

Sport si agrement
Alte activitati disponibile sunt: minifotbal, biliard, tenis, baschet, volei, aerobic, badminton, zumba, aqua aerobic, sauna, baie turceasca, petreceri tematice, programe de animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.