Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELCONTI RESORT HOTEL

de la
2229  1398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in 1997 si renovat in 2007, cu o suprafata totala de 98.000 mp
hotelul este alcatuit din 2 cladiri - cu 6 nivele Main Building 1 si cu 5 nivele Main Building 2, 5 cladiri cu 3 nivele si 5 cladiri cu 2 nivele - Villas (10 % din camere au vedere la mare) si dispune de 596 camere repartizate astfel :
135 camere standard (5 camere pentru persoane cu dizabilitati) contin un pat matrimonial, sau un pat matrimonial + un pat single. Toate camerele au mocheta.
26 camere family compuse din doua camere (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi single)
18 camere superior compuse din doua camere despartite de un paravan (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi single)
26 camere deluxe camere cu design luxos, dotate cu LCD, jacuzzi si baie cu dus
2 camere king suite compuse din 2 dormitoare si un living; camere cu design luxos, au LCD, jacuzzi
4 camere honeymoon camere cu design luxos, dotate cu LCD, jacuzzi si baie cu dus
160 camere villa standard cu pat matrimonial, sau un pat matrimonial + un pat single, cu gresie
196 camere luxury standard contin un pat matrimonial, sau un pat matrimonial + un pat single.
21 camere family luxury doua camere (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi single)
6 apartamente deluxe cu 4 camere cu 2 dormitoare, un living, o chicineta, dotate cu LCD, Jacuzzi; 2 camere cu un dormitor, un living dotate cu LCD, Jacuzzi si baie cu dus

Localizare: situat la 30 km de aeroport si la 40 km de Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii.

Dotari camera: aer conditionat centralizat, baie cu dus si WC, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar, seif (gratuit), balcon sau terasa

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurantul principal, 2 restaurante a la carte (turcesc, italian), 4 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, centru SPA, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, 8 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, tir cu arcul, tir, mini-golf, mini-club (4-13 ani), junior-club (12-16 ani, numai in plin sezon), loc de joaca pentru copii, program de animatie, muzica live, discoteca, internet wireless (in lobby), 6 sali de conferinte (30-1.500 persoane), teren de fotbal (66x100m)
Servicii cu plata: room service, baby sitting, masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, cursuri de tenis, aparate electronice, billiard, internet caf, sporturile acvatice cu motor, coafor, centru de infrumusetare, doctor, spalatorie, magazine

Plaja: proprie, cu nisip si pietris. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape (cu depozit) - gratuite.

Alte informatii:
- Este obligatoriu sa se poarte bratara de Ultra all inclusive
- Barurile sunt deschise intre orele 12:00 - 24:00 (exceptie lobby barul deschis 24 ore)
- masa in restaurantele a la carte este gratuita, o data pe saptamana in fiecare restaurant; se plateste o taxa de rezervare de aproximativ 5 eur/persoana (copiii sub 8 ani nu sunt acceptati la restaurantul italienesc)
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.