Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY GOLD DREAMS

de la
1170  487 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in anul 2003 si renovat in 2006, cu o suprafata totala de 16.000 mp, hotelul dispune 345 camere, repartizate astfel: 310 camere standard (suprafata 20 mp, capacitate maxima 3 pax), din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati; 5 camere family (suprafata 45 mp, capacitate maxima 4 + 1)
30 camere family villa (suprafata 45 mp, capacitate maxima 5 pax). Localizare: la 50 m de plaja (trecere subterana), la 120 km de centrul orasului Antalya si la 110 km de aeroport. Hotelul se afla la 5 km de localitatea Avsallar si la 25 km de orasul Alanya. Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar, seif, baie, balcon. Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, cu specific pescaresc si mediteranean, 6 baruri, piscina interioara, piscine exterioare pentru adulti si copii, sauna, jacuzzi, disco bar, miniclub (4-14 ani), lobby bar, snack bar, cafenea, animatie, centru fitness, tenis de masa, sah, table, carti de joc, darts, internet wireless (lobby), volei pe plaja, boccia, darts, mini biblioteca, aquapark.
Servicii cu plata: telefon, fax, internet cafe, jocuri pe computer, centru Spa, centru de infrumusetare, masaj, coafor, medic, ingrijire copii, spalatorie, centru comercial, biliard, sporturi acvatice motorizate sau nemotorizate, inchirieri de jeep, masini, biciclete si motociclete, shopping centre, room service, spalatorie, curatatorie, baby-sitting, bauturi imbuteliate, schimb valutar. Plaja de nisip, cu distinctia Blue Flag pentru aspectul acesteia. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja si la piscina. Pentru prosoape la plaja se solicita un depozit. Alte informatii: in restaurantele a la carte (o data/saptamana) este necesara rezervarea cu o zi inainte; animalele de companie nu sunt acceptate in hotel. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )