Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASRIN BEACH HOTEL

de la
835  737 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat chiar vis-a-visi de plaja, hotelul Asrin Beach ofera o gama larga de servicii pentru a beneficia de un concediu relaxant.Plaja:
Hotelul este situat peste drum de plajă, la 100 m, accesul realizându-se printr-un pasaj subteran. Intrarea este lină în apă, plaja este cu nisip și pietriș, umbrelele și sezlongurile sunt gratuite, însă saltelele sunt contra cost.

Sport și agrement:
Ca și activități gratuite, hotelul oferă următoarele: saună, baie turcească, Jacuzzi, fitness, aerobic, volei pe plajă, darts și contra cost: masaj, biliard, sporturi acvatice.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV, telefon, mini bar (apă plată și carbogazoasă – gratuit), seif (contra cost), balcon, aer condiționat centralizat.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal (tip bufet), 3 baruri, o piscină exterioară cu 2 tobogane și una interioară, magazine, schimb valutar, sală de conferințe, coafor, spălătorie și curățătorie (contra cost), programe de animație, parcare. La piscină, umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Localizare
Hotelul Asrin Beach se află în localitatea Okurcalar, la 20 km de centrul orașului Alanya și la 90 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în anul 2004.

Facilități pentru copii
Hotelul oferă pentru copii un loc de joacă și mini club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.