Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA

de la
1382  1278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit in anul 2005 , cu o suprafata totala de 52.000 mp, hotelul este impartit in mai multe corpuri de cladire a cate 4 etaje fiecare avand in total 723 camere .Corpurile de cladire Relax au fost construite in 2013.
camere duble standard land view si side sea view (suprafata 25-27 mp)
camere duble large standard ( suprafata 40 mp)
camere quadruple (suprafata 31 mp)
camere quadruple relax (suprafata 48 mp)
camere family standard compuse din 2 camere (suprafata 41 mp)
camere family relax compuse din 2 camere (suprafata 41 mp)
suite deluxe compuse din 2 camere (suprafata 66 mp)
suite Pasa compuse dintr-un living si 2 dormitoare ( suprafata 66 mp)
suite Sultan compuse dintr-un living standard, un living VIP, 2 dormitoare (suprafata 81 mp)
suita Madonna sea view (suprafata 175 mp), camera creata pentru clientii speciali, avand pian, VIP bar, TV LCD, sistem de sonorizare si iluminare special, sauna, jacuzzi, terasa;
suita Presidential (suprafata 180 mp) alcatuita din 2 dormitoare, living, zona de studiu, 2 bai, jacuzzi, terasa.

Localizare: pe malul marii, la 50 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport. Hotelul se afla situat in Bogazkent, la 7 km de Belek si la 10 km de Serik.

Dotari camera: telefon, TV LCD satelit, minibar cu racoritoare, apa si bere, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, aer conditionat centralizat, seif gratuit, baie cu cada, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon sau terasa, papuci , halat de baie.

Facilitati hotel: restaurant principal, 7 restaurante a la carte (chinezesc, italian, mexican, turcesc, pescaresc- in corpurile standard si italian si turcesc in corpurile relax), 8 baruri, cutii frigorifice pentru racoritoare pe plaja, patiserie, ceainarie, narghilea, fast food corner, restaurant snack piscina interioara pentru adulti si copii, piscina exterioara pentru adulti si copii, aquapark pentru adulti si copii, piscina spa in gradina, jacuzzi, sauna, baie turceasca, baie de aburi, club pentru copii (mini 4-6 ani, midi 7-12 ani, adolescenti 13-16 ani), centru fitness, aerobic, sporturi acvatice nemotorizate, windsurf (licenta obligatorie), gimnastica in apa, polo, yoga, teren de tenis si echipament, baschet, volei, mini golf, mini fotbal, tenis de masa, darts, boccia, sah, table, cinema, internet wireless, discoteca, spectacole seara, sala de concerte in aer liber, animatie, 4 sali de conferinte cu echipament adecvat.
Servicii cu plata: bauturi premium locale sau de import, freshurile( cu exceptia welcome drinkului si micului dejun unde sunt grauite), room service, carucioare pentru copii, sporturi nautice motorizate (ski jet, banana, parasailing), terenuri de sport cu nocturna, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling, terapie balneo), doctor, coafor, sala de jocuri, internet cafe, bowling (2 linii), biliard, play station, centru comercial, spalatorie.

Plaja de nisip fin, cu o lungime de 150 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.


Alte informatii:
- sucurile naturale din fructe sunt incluse la micul dejun
- minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare, apa, lapte, suc de fructe si bere
- pentru restaurantele a la carte este necesara rezervare in valoare de 8 euro/ persoana cu 24 h in avans.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.