Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT MAJESTIC

de la
810  549 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Majestic Beach Resort este un complex elegant si atractiv, ce ofera o atmosfera relaxanta si sofisticata, un mediu ideal pentru o vacanta de vis. Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt atent amenajate, cu mobilier modern si facilitati complete. Acestea dispun de minibar, TV prin satelit, telefon cu apelare directa, seif, baie cu uscator de par, aer conditionat, sofa.

Facilitati hotel
Complexul reuneste intr-un mod ideal un proiect cu o arhitectura aparte cu gradini luxuriante, spatii deschise cu peste 200 de palmieri tropicali si piscine exterioare spatioase. Printre facilitati se numara 4 restaurante (1 principal, 1 a la carte, 1 mediteranean, 1 cu specialitati bulgaresti), 5 baruri cu diferite tematici, facilitati pentru conferinte, centru SPA cu bai turcesti, masaj, tratamente asiatice si exotice, teren de sport, 2 terenuri de tenis, teren de fotbal si baschet, minigolf, volei pe plaja, sala de fitness. Hotelul beneficiaza de un aqua park format din 2 piscine imense si o piscina pentru copii cu activitati zilnice organizate aici pentru ei. Tot pentru acestia, hotelul dispune de 2 minicluburi si 2 locuri de joaca. De asemenea, exista o sala de jocuri cu snooker si biliard, foosball, mini-hockey, darts, sah, dar si animatie zilnica in zonele special amenajate.

Localizare
Hotelul se bucura de o localizare strategica in partea de nord a statiunii Sunny Beach, direct pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.